Ξεχάστε ό,τι ξέρετε για τα SUV… ήρθε το συναρπαστικό νέο Tiguan. Το κορυφαίο μοντέλο της κατηγορίας του επανασχεδιάστηκε, ενισχύοντας τον δυναμικό του χαρακτήρα. Ο νέος σχεδιασμός με τις καθαρές γραμμές που ακολουθούν όλο το αμάξωμα κλέβει τις εντυπώσεις. Από την ευρύτερη μάσκα που κοσμείται με το νέο σήμα της Volkswagen μέχρι τους εντυπωσιακούς προβολείς I.Q.LIGHT LED-Matrix. Το νέο εσωτερικό έχει έντονο σπορ χαρακτήρα και σχεδίαση επικεντρωμένη στον οδηγό. Σε συνδυασμό με τη νέα γκάμα συστημάτων Infotainment, η εμπειρία της οδήγησης περνάει σε μια νέα διάσταση.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες IQ.Drive της Volkswagen εξοπλίζουν το νέο Tiguan με τα κορυφαία συστήματα ασφάλειας και άνεσης για τον οδηγό και τους επιβάτες. Τα συστήματα Front Assist με City Emergency Braking, για την αποφυγή ατυχημάτων και το σύστημα Lane Assist, προσφέρουν την απόλυτη οδική ασφάλεια. Επίσης το ταξίδι γίνεται πιο άνετο από ποτέ, με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στην προσθήκη του νέου Travel Assist.

Ανακαλύψτε το νέο Tiguan τώραδιαθέσιμο σε εκδόσεις πετρελαίου, βενζίνης και plug-in hybrid. Εξοικονομήστε κατανάλωση καυσίμου με τους εξελιγμένους κινητήρες TDI χαμηλών ρύπων ή απολαύστε το δυναμικό εύρος και τις επιδόσεις των οικονομικών TSI κινητήρων, με κορυφαία την έκδοση του Tiguan R των 320 ίππων! Κινηθείτε αθόρυβα, χωρίς ρύπους, με το Tiguan eHybrid, με αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία σε ταχύτητες έως και 130χλμ/ώρα. Αποκτήστε την plug-in υβριδική έκδοση του Tiguan και επωφεληθείτε από τον μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.