Η Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, πιστή στη δέσμευση για τη μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών, και μετά την πώληση του αυτοκινήτου, προσφέρει ένα δελεαστικό πρόγραμμα σέρβις για το Honda Jazz.

Πιο συγκεκριμένα οι πελάτες της πρώτης γενιάς του Honda Jazz 2002-2008 έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το ετήσιο σέρβις του αυτοκινήτου τους μέσα από το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Honda στην προτεινόμενη μέγιστη λιανική τιμή των €1301.

Το service περιλαμβάνει:

  • Ετήσιες εργασίες συντήρησης 
  • Aλλαγή λαδιών με γνήσια λιπαντικά Honda 
  • Αλλαγή φίλτρου λαδιού 
  • Αλλαγή φίλτρου καμπίνας και 
  • Αλλαγή φίλτρου αέρα 

και αφορά όλα τα Honda JAZZ μοντέλο 2002-2008. Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει από 4 Απριλίου μέχρι 31 Αυγούστου 2011

 Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα βελτιστοποίησης των υπηρεσιών στον τομέα του after-sales που έχει ξεκινήσει η Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. τα τελευταία χρόνια για τους πελάτες των αυτοκινήτων Honda. Μία προσπάθεια που επιβραβεύτηκε μάλιστα το 2010 από τη Honda Europe (τομέας ανταλλακτικών της Honda Motor Europe), με την απονομή του βραβείου «Αποτελεσματικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Κλάδου Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων».

Σημείωση:1 Η τελική τιμή ορίζεται από τα μέλη του Επισήμου Δικτύου και περιλαμβάνει ΦΠΑ. Η ενέργεια αυτή υποστηρίζεται από όλα/μερικά μέλη του Επίσημου Δικτύου