Εργαζόμενοι

Πρωταρχικό μέλημα της Nissan είναι η ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους, τόσο αυτών που διαμένουν μόνιμα στην Ιαπωνία όσο και των αλλοδαπών που βρίσκονται εκεί για επαγγελματικούς λόγους.

Γι’ αυτό τον λόγο, η Nissan συνεργάζεται με κάθε ευρωπαίο εργαζόμενό της που βρίσκεται στην Ιαπωνία και θα στηρίξει πλήρως την απόφασή του να παραμείνει στην χώρα, ή να αποχωρήσει.

Ανακούφιση σεισμοπαθών

Σε μια προσπάθεια ανακούφισης από τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού και του τσουνάμι που έβλαψε σοβαρά την Ιαπωνία, η Nissan Europe θα δωρίσει 1 εκατ. δολάρια σε μετρητά. Επιπλέον θα συνεισφέρει και σε είδος προκειμένου να υποστηρίξει τις σχετικές προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων.

Πέρα από το 1 εκατ. δολάρια που συνεισφέρει η Nissan Europe, η παγκόσμια συνεισφορά της Nissan θα φθάσει πάνω από 3,75 εκατομμύρια δολάρια, τόσο σε μετρητά όσο και σε είδος.




Εγκαταστάσεις / Παραγωγή

Όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Nissan στην Ευρώπη παραμένουν σε λειτουργία και θα συνεχίσουν να λειτουργούν με βάση το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις επί Ιαπωνικού εδάφους, ξεκινά από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, η ανάκτηση των δραστηριοτήτων για τα εργοστάσια Oppama, Tochigi, Kyushu και Nissan Shatai.

Εφοδιασμός οχημάτων

Η Nissan Europe δεν προβλέπει τυχόν βραχυπρόθεσμη επίπτωση στις πωλήσεις και τη διαθεσιμότητα των οχημάτων της, καθώς η ισχυρή παραγωγική δυναμική της επί Ευρωπαϊκού εδάφους, καλύπτει πλήρως τόσο την αγορά της Ευρώπης, όσο και αυτή της Ελλάδας.