Η Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι χορηγός στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη από τις 17-30 Ιουλίου 2011.
H Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση χορηγίας της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδος να παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων, ως οχήματα υποστήριξης για τις μετακινήσεις των στελεχών της που είναι υπεύθυνα για τη διοργάνωση του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Νέων στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Αλέξανδρος Σαρακάκης χαρακτηριστικά δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό η διοργάνωση αυτή να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία καθώς έχει στο επίκεντρο της παιδιά, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα αθλητικό γεγονός με παγκόσμιο ενδιαφέρον και προβολή της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο».
Η Honda υποστηρίζει ενεργά το άθλημα του χάντμπολ στην Ελλάδα αφού τα τελευταία έξι χρόνια είναι χορηγός σε δύο ομάδες που συμμετέχουν στην Α2 κατηγορία, στην ανδρική ομάδα του Α.Ο Παράδεισος Αμαρουσίου και στη γυναικεία ομάδα του Γ.Σ Κορωπίου.