Ενώ απομένουν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι την ανακοίνωση των χωρών που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA World Cup™ τις χρονιές 2018 και 2022, η Hyundai Motor Company επέκτεινε τη συμφωνία που έχει συνάψει με την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη FIFA, στο πλαίσιο μίας πρωτοφανούς μακροπρόθεσμης δέσμευσης, για τη χορηγία του FIFA World Cup™ τις χρονιές 2018 και 2022 στην κατηγορία Επίσημου Συνεργάτη/Προμηθευτή Αυτοκινήτων.
Αξιοποιώντας την επιτυχημένη χορηγική εμπειρία που αποκόμισε από τα τρία προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα της FIFA, η Hyundai αποφάσισε να ανανεώσει τη συμφωνία συνεργασίας, τέσσερα έτη πριν από την ημερομηνία λήξης της, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αφοσίωση και τη δέσμευση των δύο οργανισμών για κοινές εταιρικές αξίες και κοινά οράματα. Άλλη μία 8ετής παράταση έως το 2022 θα προσφέρει στην Hyundai τη μοναδική δυνατότητα να εξασφαλίσει χορηγικά δικαιώματα για όλες τις διεξαγωγές της FIFA, αποκλειστικές ευκαιρίες μάρκετινγκ, ευρύτατη προβολή στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και έναν άρρηκτο δεσμό με τις ιδιαίτερες διοργανώσεις και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της FIFA.

«Από την πρώτη κιόλας φορά που συνεργαστήκαμε με τη FIFA, το 1999, η δέσμευση μας και η υποστήριξη μας προς τη FIFA υπήρξε ανυπέρβλητη», δήλωσε ο κύριος Mong-Koo Chung, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Hyundai Motor Group. «Η FIFA ανέκαθεν αποτελούσε μέτρο σύγκρισης για εμάς, εξωθώντας την αξία των προϊόντων μας και την προβολή μας στα υψηλότερα επίπεδα. Αν και η επέκταση της συμφωνίας έγινε χωρίς να γνωρίζουμε ποιες χώρες θα φιλοξενήσουν το FIFA World Cup™ τις χρονιές 2018 και 2022, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρησιακών μας αξιών και του εταιρικού μας οράματος.».
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επέκταση της συνεργασίας με την Hyundai, η οποία και θα προσφέρει την ενεργό υποστήριξη της στο FIFA World Cup™ για άλλες δύο χρονιές, το 2018 και το 2022, με την ιδιότητά της ως ενός από τους σημαντικότερους Επίσημους Συνεργάτες της FIFA», σχολίασε ο Πρόεδρος της FIFA, κύριος Joseph S. Blatter. «Η Hyundai είναι ένας γνήσιος φίλος του ποδοσφαίρου και αξιόλογος συνεργάτης που κατανοεί και μοιράζεται τη φιλοσοφία και το πάθος μας για αυτό το όμορφο άθλημα. Η FIFA είναι βέβαιη ότι η Hyundai θα εξακολουθήσει να μας υποστηρίζει με απώτερο στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την περαιτέρω διεύρυνση του βαθμού επιρροής του σε όλη την υφήλιο, μέσα από την αφοσίωσή της στο συγκεκριμένο άθλημα.»
Η Hyundai έχει ήδη αποδείξει στην πράξη ότι συνιστά έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό Συνεργάτη της FIFA, έχοντας αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή αυτοκινήτων στα Παγκόσμια Κύπελλα FIFA World Cup™ που διεξάχθηκαν τις χρονιές 2002, 2006 και 2010. Ως ο Επίσημος Προμηθευτής Αυτοκινήτων της FIFA, η Hyundai θα καταβάλει τις μέγιστες προσπάθειες για να υποστηρίξει τη FIFA εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική μεταφορά του κόσμου σε παγκόσμια κλίμακα για τα επόμενα δώδεκα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας διάρκειας ισχύος της σύμβασης έως το 2014. Η Hyundai θα προσφέρει μία ευρεία γκάμα μοντέλων με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες των τριών διοργανώσεων του FIFA World Cup™ τις χρονιές 2014, 2018 και 2022, καθώς και άλλων διεξαγωγών της FIFA μέσω του εκτεταμένου δικτύου διανομής της.