Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» από τη Nissan, μεγιστοποιώντας το κέρδος για τους πελάτες που θα παραγγείλουν το αυτοκίνητό τους, μέχρι τις 31/03/2011. 
Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, αποκλειστικός διανομέας των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, εξακολουθεί και προσφέρει ασυναγώνιστες εκπτώσεις, μέσω του προγράμματος της «Χρυσής Επιταγής» στους πελάτες που θα παραγγείλουν αυτοκίνητο μέχρι την 31η Μαρτίου 2011. Επιπρόσθετα στην περίπτωση όπου η αγορά του νέου αυτοκινήτου Nissan συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση, οι πελάτες κατοχυρώνουν και τις σημαντικές μειώσεις του Ε.Τ.Τ που ισχύουν για κάθε τύπο αυτοκινήτου. 
Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011, κατοχυρώνει: 

  • Σημαντικά χρηματικά οφέλη από το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» (συνολικό κέρδος έως και 5.700 €, ανάλογα με το μοντέλο). 
  • Επιπλέον μείωση της τελικής τιμής του αυτοκινήτου, αν η αγορά του συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι για τα ελαφρά φορτηγά η Nissan ξεκινάει πρώτη την «Μεγάλη Απόσυρση». Σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι πελάτες της Nissan, επωφελούνται από εκπτώσεις που φθάνουν μέχρι 2.400 €. 
Οι παραπάνω προσφορές σε συνδυασμό με την κρατική απόσυρση, αποτελούν πραγματική ευκαιρία για τους πελατές της Nissan. Σχετικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής», καθώς και για την απόσυρση, παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.