Η Nissan μεγιστοποιεί το κέρδος για τους πελάτες που θα παραγγείλουν το αυτοκίνητό τους μέχρι τις 28/02/2011.
Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, αποκλειστικός διανομέας των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, προσφέρει ασυναγώνιστες εκπτώσεις, μέσω του προγράμματος της «Χρυσής Επιταγής» στους πελάτες που θα παραγγείλουν αυτοκίνητο μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2011. Επιπρόσθετα στην περίπτωση όπου η αγορά του νέου αυτοκινήτου Nissan συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση, οι πελάτες κατοχυρώνουν και τις σημαντικές μειώσεις του Ε.Τ.Τ που ισχύουν για κάθε τύπο αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan έως και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, κατοχυρώνει:

  • Σημαντικά χρηματικά οφέλη από το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» (συνολικό κέρδος έως και 5.700 €, ανάλογα με το μοντέλο).

+

  • Επιπλέον μείωση της τελικής τιμής του αυτοκινήτου, αν η αγορά του συνδυαστεί με την κρατική απόσυρση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι για τα ελαφρά φορτηγά η Nissan ξεκινάει πρώτη την «Μεγάλη Απόσυρση». Σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι πελάτες της Nissan, επωφελούνται από εκπτώσεις μέσω της «Χρυσής Επιταγής» που φθάνουν μέχρι 2.400 €, ποσό πολλαπλάσιο της αξίας απόσυρσης.
Οι παραπάνω προσφορές σε συνδυασμό με την κρατική απόσυρση, αποτελούν πραγματική ευκαιρία για τους πελατές της Nissan. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.