Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη πρωτοπόρος στον τομέα της αυτοκίνησης στη χώρα μας και πιστός στη δέσμευση του να συμμετέχει με κάθε τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, συμμετέχει στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες δράσης ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη μας.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, στις 20:30 ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα σβήσει για μία ώρα όλα τα φώτα των εξωτερικών πινακίδων, των γραφείων καθώς επίσης και των εκθέσεων (αυτοκινήτων Honda & Mitsubishi Motors, μοτοσικλετών Honda, φορτηγών Volvo & Renault) που βρίσκονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του επί της Λ. Αθηνών 71.

Για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη η συμμετοχή του στην «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», αποτελεί μέρος της κουλτούρας του αλλά και της στρατηγικής που έχει αναπτύξει για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής ο Όμιλος έχει πιστοποιηθεί από το 2008 με το Περιβαλλοντικό ISO 14001, από το διεθνή φορέα πιστοποίησης Lloyd´s, ενώ συνεχίζει να συμμετέχει σε προγράμματα ανακύκλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.wwf.gr/earthhour/saracakis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.