Με επιπρόσθετα επίπεδα εξοπλισμού, νέες ρυθμίσεις στην ανάρτησή του και με ανανεωμένη εμφάνιση, το Nissan 370Z Roadster / Coupe του 2011, αναμένεται να κατακτήσει και πάλι τους φίλους της συναρπαστικής οδήγησης.

Με μια ματιά

• Αλλαγές στις αναρτήσεις για πιο άνετη οδήγηση
• Βελτίωση της απομόνωσης του θορύβου κύλισης
• Κάμερα οπισθοπορίας, με δυνατότητα δορυφορικής πλοήγησης
• Σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών
• Επιλογή οδήγησης στο χιόνι για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
• Η «καρδιά» του αυτοκινήτου, το μοτέρ των 328 PS – 3.7 λίτρων V6
24 βαλβίδων, παραμένει ως έχει.

Οι κυριότερες αλλαγές του Nissan 370Ζ αφορούν στο σασί, τόσο στις εκδόσεις κουπέ όσο και σε αυτές του Roadster, με στόχο να ενισχυθεί η οδηγική άνεση και ο χειρισμός του σε υψηλές ταχύτητες. Το νέο σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών βελτιώνει την ασφάλεια ακόμη περισσότερο, ενώ η κάμερα οπισθοπορίας που έχει ενσωματωθεί στο σύστημα Nissan Premium Connect (με δορυφορική πλοήγηση), κάνει το παρκάρισμα του αυτοκινήτου μια εύκολη υπόθεση.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν τη βελτίωση της απομόνωσης του θορύβου κύλισης στην Coupé έκδοση, ενώ οι εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τόσο του Coupe όσο και του Roadster έχουν πλέον και τη λειτουργία «χιονιού», προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη πρόσφυση όταν το όχημα ξεκινήσει σε πάγο και χιόνι.

«Οι αλλαγές στο 370Z είναι μέρος του προγράμματος της Nissan για συνεχή ανάπτυξη σε όλα τα προϊόντα της. Ίσως οι πιο σημαντικές από αυτές να αφορούν τις λεπτομέρειες της βέλτιστης ρύθμισης του πλαισίου – κάτι που έχει αναπτυχθεί στην Ευρώπη για την Ευρώπη-», δήλωσε ο Simon Thomas, Senior Vice President Sales & Marketing της Nissan στην Ευρώπη.

“Το Nissan 370Z του 2011 στην ουσία παίρνει ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ αυτοκίνητα της αγοράς και το καθιστά ακόμη πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση”