Η Nissan αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τόσο την αξιοπιστία της όσο και την εμπιστοσύνη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς από σήμερα παρέχει πλήρη εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 6 ετών για όλα τα μοντέλα της.
H παραπάνω νέα προσφορά της Nissan αφορά τόσο τα μοντέλα που έχει λανσάρει προσφάτως, όπως τα νέα MICRA και JUKE, όσο και τα επιτυχημένα QASHQAI, NOTE και TIIDA. Επιπλέον στην προσφορά αυτή εντάσσονται και τα ελαφρά φορτηγά της μάρκας όπως τα NAVARA, Pick up και NV200.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για την περίπτωση των αυτοκινήτων Nissan που έχουν ήδη πωληθεί και βρίσκονται εντός της περίοδου της αρχικής τους εργοστασιακής εγγύησης, η Nissan δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτών των οχημάτων να επεκτείνουν την εγγυησή τους, ούτως ώστε να απολαμβάνουν συνολικά 6 έτη πλήρους εργοστασιακής εγγύησης.
Ο συνδυασμός της 6ετούς πλήρους εργοστασιακής εγγύησης, με τη δραστική μείωση των τιμών στα ελαφρά φορτηγά, το πρόγραμμα εκπτώσεων της «Χρυσής Επιταγής» καθώς και τα οφέλη της κρατικής απόσυρσης, αποτελούν πραγματική ευκαιρία για όλους τους πελάτες της Nissan. Το μοναδικό αυτό πακέτο παροχών της Nissan προσδίδει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.