H Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CITROEN στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί τα κάτωθι προγράµµατα ανακλήσεων αυτοκινήτων CITROEN:


α) Μοντέλα C3 και DS3. Η ανάκληση αφορά 416 οχήµατα, στα οποία ο µηχανισµός χειρόφρενου / υλικών τριβής πίσω φρένων µπορεί να µην είναι σύµφωνος µε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Σε τέτοια περίπτωση, µπορεί να παρατηρηθεί επιµήκυνση της διαδροµής του µοχλού χειρόφρενου.

β) Μοντέλο Jumper III. Η ανάκληση αφορά 129 οχήµατα, στα οποία η βάση της ρεζέρβας µπορεί να µην καλύπτει τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων CITROEN σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700364.