Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το άνοιγμα του Πολυχώρου Πολιτισμού, Αναψυχής και Εμπορίου «ATHENIAN CAPITOL» και η πρώτη παρουσίαση μέρους της συλλογής του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010. Κορυφαίες προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, πριν το επίσημο άνοιγμα του Μουσείου, σπάνια εκθέματα της ιστορίας του αυτοκινήτου.

Η επίσημη τελετή εγκαινίων του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί με το νέο έτος και στην οποία θα λάβουν χώρα και τα αποκαλυπτήρια ενός μοναδικού αυτοκινήτου, σχεδιασμένου από την σχεδιαστική ομάδα του Ομίλου Χαραγκιώνη.
Το συγκρότημα «ATHENIAN CAPITOL» συνδυάζει εμπόριο, πολιτισμό, εκπαίδευση και αναψυχή και θα αποτελέσει τομή για την αγορά της Πατησίων, που φιλοδοξεί να την μετατρέψει σε υπερτοπική. Με μικτή επιφάνεια που φτάνει τα 30.000 m², πέραν των κοινοχρήστων χώρων, ενδυναμώνει την τοπική αγορά, με εμπορικά καταστήματα, προσφέρει χώρους για το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, για την εκπαίδευση των παιδιών στην οδική ασφάλεια με σημαντικές συνέργειες με διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες, υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 200 ατόμων, κινηματογράφο 3D και μία όαση στο κέντρο του οικοδομικού τετραγώνου με πολύ πράσινο, συντριβάνια, εστιατόρια και café.