Η PSA Peugeot Citroën στο πλευρό των νέων
Η PSA Peugeot συνεχίζει το φιλόδοξο της πρόγραμμα προσφέροντας σε νέους ανθρώπους πρακτική εμπειρία. Το 2011 περίπου 5.300 νέοι στη Γαλλία θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει μια καλή ηλικιακή ισορροπία με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η μεταλαμπάδευση γνώσεων και εμπειριών. 
Βασικός στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα επαγγέλματα που εμπλέκονται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και τις αξίες μεγάλων κατασκευαστών όπως η PSA Peugeot Citroën.
Η προσπάθεια του ομίλου έχει ήδη αποδώσει καρπούς αφού το ποσοστό των μαθητευόμενων σε σχέση με το σύνολο των εργαζομένων σήμερα είναι στο 3%, σε σχέση με 2,4% το 2009.
Το DS4 αποκαλύπτεται
Μέσω της ιστοσελίδας www.ds4.citroen.com, του YouTube (www.youtube.com/theofficialcitroen) και του Facebook (www.facebook.com/Citroen), η Citroënπροτείνει να ανακαλύψετε το νέο DS4 από μια νέα οπτική γωνία, μέσω έξι επεισοδίων που παρουσιάζουν τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το εντυπωσιακό μοντέλο. Το διαδυκτιακό ντοκιμαντέρ με την ονομασία “Citroen DS4: Trade Secrets” παρουσιάζει τους σχεδιαστές και μηχανικούς να μιλούν χωρίς ξύλινη γλώσσα για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν. Μέσα από το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτονται όλες οι δύσκολες, αλλά και οι ενθουσιώδεις στιγμές που συνοδεύουν τη γέννηση ενός αυτοκινήτου. Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο σε έξι γλώσσες. 
Το iPhone στην υπηρεσία του Citroën σας
H Citroën πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά με μια νέα εφαρμογή για το iPhone με την ονομασία “My maintenance”. Η εν λόγω εφαρμογή επιτρέπει την πρόσβαση σε ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα συντήρησης σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Με το “My maintenance” η παρακολούθηση και ο προγραμματισμός της συντήρησης γίνεται πιο εύκολος από ποτέ. Αφού συμπληρωθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, η εφαρμογή παρουσιάζει τις μελλοντικές προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, ενώ χάρη στον δέκτη GPS υποδεικνύει τους πλησιέστερους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές.
1.152 πατέντες για την PSA Peugeot Citroën το 2010
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η PSA Peugeot Citroën αναδείχθηκε ως η κορυφαία εταιρεία όσον αφορά τις συνολικές πατέντες σύμφωνα με το Γαλλικό Εθνικό Ινστιτούτο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (INPI). Η κατοχύρωση ενός τόσο μεγάλου αριθμό πατεντών αντανακλά τη δυναμική στρατηγική της PSA Peugeot Citroën η οποία ενίσχυσε σημαντικά τα προγράμματα έρευνας και εξέλιξης, παρά το σχετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Επίσης αυτό το κατόρθωμα καταδεικνύει την προσήλωση των μηχανικών και τεχνικών του ομίλου να εμπλουτίσουν το τεχνολογικό υπόβαθρο των δύο εταιριών, με στόχο την ικανοποίηση ακόμα περισσοτέρων αναγκών των πελατών.
Οι νέες πατέντες ενισχύουν το σύνολο των πρωτοποριακών ιδεών που διασφαλίζουν τη διαφοροποίηση των προϊόντων σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Με αυτό τον τρόπο ο όμιλος έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, ιδιαίτερα όσον αφορά τη δημιουργία ασφαλέστερων και φιλικότερων προς το περιβάλλον οχημάτων. Το 2010 ο όμιλος PSA Peugeot Citroën επένδυσε συνολικά 2,1δις. ευρώ στην έρευνα και εξέλιξη στον τομέα του αυτοκινήτου.