Νέες ελπίδες για τον Michael Schumacher, σύμφωνα με την Bild…

timthumb

Στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ παραμένει ο Michael Schumacher, 94 ημέρες μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις….

Με δήλωσή της στην Bild, η μάνατζερ του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, Σαμπίν Κεμ, ανέφερε πως υπάρχουν ενδείξεις που τους προκαλούν την αισιοδοξία ότι ο Schumacher θα καταφέρει να ξυπνήσει από το τεχνητό κώμα.

“Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις που μας δίνουν θάρρος”.

Ακόμη, η Κεμ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν βρίσκεται σε πορεία αποκατάστασης, επισημαίνοντας ότι όλοι είναι αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του, ενώ σχεδιάζουν και το επόμενο βήμα το οποίο θα είναι η μεταφορά του Γερμανού σε κλινική αποκατάστασης. Ωστόσο, υπάρχει η ανησυχία για επιπλοκές, λόγω των πολλών τραυμάτων του στον εγκέφαλο.

Τέλος, η Κεμ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη γυναίκα του Σουμάχερ να ανακαινίζει το σπίτι τους στην Ελβετία μετατρέποντάς το σε ένα μικρό νοσοκομείο για να μεταφέρει εκεί τον σύζυγο της: “Οι φήμες ότι η Κορίνα ανακαινίζει το σπίτι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φέρει τον Michael κοντά της είναι εντελώς αβάσιμες”.

Τελικά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε από αυτά που διαβάζουμε σχετικά με την υπόθεση του Schumacher. Το ένα δημοσίευμα έρχεται να διαψεύσει το προηγούμενο και πάει λέγοντας. Όλο αυτό πραγματικά είναι λυπηρό, ωστόσο, να πούμε ότι προέρχεται από την τεράστια αγάπη και ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του διάσημου αθλητή της Formula 1, αλλά ταυτόχρονα και από την ελλειπή ενημέρωση γύρω από την ιατρική του εξέλιξη…