Στην αρχή κάθε νέας εξέλιξης υπάρχει η απαίτηση για νέες αξιώσεις που εμπνέουν και δείχνουν δρόμους του μέλλον:
 „Από το λιγότερο δημιουργείται κάτι καλύτερο.“ Oskar Zieta
 „Αν επιθυμείτε περισσότερα, προβείτε σε βελτιώσεις!“ Bjarke Ingels
 „Ο μικρότερος χώρος χρειάζεται περισσότερες ιδέες.“ Gary Chang

Αυτοί οι στοχαστές έφτιαξαν τον κόσμο τους σύμφωνα με την κοσμοθεωρία και τις προσδοκίες τους και δημιούργησαν πρωτοποριακές μορφές διαμόρφωσης, επικοινωνίας και κινητικότητας. Ανακαλύψτε τώρα στο ανανεωμένο Audi Q3 YouTube Channel νέες συναρπαστικές και απροσδόκητες ιδέες.
Με αυτό τον τρόπο κατασκευάστηκε και το νέο Audi Q3, το οποίο εξελίχθηκε με την ίδια λογική – εμπνευσμένο από καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς και επιστήμονες. Ως SUV μικρών διαστάσεων της οικογένειας μοντέλων Q της Audi, συνδυάζει την ιδέα ενός οχήματος πόλης (Urban Vehicle) με την έκφραση ενός οχήματος εκτός δρόμου (Offroader). Με μικρές διαστάσεις εξωτερικά αλλά άπλετους χώρους εσωτερικά, θέτει νέα πρότυπα αναφορικά με τους τρόπους αξιοποίησης του εσωτερικού ενός οχήματος. Ο σχεδιασμός του είναι προοδευτικός και σπορ-δυναμικός, οι διαθέσιμοι κινητήρες TDI και TFSI είναι ισχυροί και παράλληλα οικονομικοί. Ο εξοπλισμός προσφέρει μεγάλη άνεση και το πλήθος των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού θέτουν νέα μέτρα στην κατηγορία.
Μόνο με την εναρμόνιση φαινομενικών αντιθέσεων και θέτοντας βάσει αυτής νέες απαιτήσεις επιτυγχάνονται εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το νέο Audi Q3 – ένα SUV, το οποίο ικανοποιεί τις απαιτήσεις μέσα και έξω από την πόλη.

Μάθετε περισσότερα για τον σχεδιασμό του νέου Audi Q3.Παρακαλουθείστε το πως σχεδιάστηκε στο Audi Q3 YouTube channel.

Διαμορφώστε τώρα το δικό σας Audi Q3.Διαμορφώστε το όπως εσείς επιθυμείτε online.






Τι σας ενδιαφέρει; Θα θέλαμε να σας στείλουμε νέα της Audi που αφορούν περισσότερο τα ενδιαφέροντά σας. Μιλήστε μας για εσάς.