Με μεγάλη ευχαρίστηση το Driving Life μαζί με το ETS2.GR παρευρέθηκε στο 3o Truck Show της Κοζάνης, μία εκδήλωση η οποία πλέον έχει γίνει θεσμός!

10514415_529237720516022_8715374078623066438_o

Στην έκθεση συμμετείχαν αρκετά εντυπωσιακά φορτηγά τα οποία μπορούσε να θαυμάσει ο κόσμος και να φωτογραφηθεί μαζί τους, όπως επίσης και να ακούσει τον βρυχηθμό των κινητήρων τους, να απολαύσει τα “ντουμάνια” από τις εξατμίσεις τους, αλλά και να συζητήσει με τους οδηγούς τους. 10488362_528803640559430_2256803226833311338_nΣτον χώρο υπήρχαν οχήματα από σχεδόν όλες τις εταιρίες με πολλούς και διάφορους τρόπους βελτίωσης, πράγμα το οποίο ευχαρίστησε το κοινό καθώς όλοι μπορούσαν να δουν το αγαπημένο τους φορτηγό σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και αξεσουάρ.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των αγωνιστικών φορτηγών τα οποία έκαψαν άφθονο λάστιχο και “κάπνισαν” τον κόσμο που παρακολουθούσε τις δεξιοτεχνίες που πραγματοποιούσαν. Φυσικά κατά την διάρκεια των αγώνων δεξιοτεχνίας δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, όπως  για παράδειγμα η μηχανική βλάβη που υπέστει ένας εκ των διαγωνιζομένων, η οποία έληξε πρόωρα τις χορευτικές φιγούρες του οχήματός του.

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν, δίνοντας μια ευχάριστη και σέξι νότα τα κορίτσια που πραγματοποίησαν το Truck Wash κατά την διάρκεια του οποίου έγιναν και κάποια πειράγματα μεταξύ των παρευρισκομένων με μπουγελώματα!

Η εικόνα που απεικονιζόταν στο επίμαχο πανό που "ενόχλησε" την Mercedes-Benz
Η εικόνα που απεικονιζόταν στο επίμαχο πανό που “ενόχλησε” την Mercedes-Benz

Έχουμε να τονίσουμε όμως πως, πολύ αρνητική ήταν η εντύπωση που μας άφησε η συμπεριφορά του επίσημου εκπροσώπου της Mercedes-Benz, ο οποίος όταν του ζητήθηκε από την ομάδα του ETS2.GR να φωτογραφηθεί μπροστά από τα δύο νέα μοντέλα της εταιρίας κρατώντας το πανό της ιστοσελίδας, τους υπέδειξε με περιφρονητικό ύφος πως θα γινόταν η φωτογράφηση μόνο αν το πανό περιείχε οχήματα και σήματα της εταιρίας Mercedes-Benz. Το πρόβλημα που υπήρχε με το υπάρχον πανό ήταν πως πάνω του απεικονιζόταν ένα φορτηγό της Scania το οποίο δεν είχε πάνω του καθόλου διακριτικά καθώς η φωτογραφία προερχόνταν από το περίβλημα της συσκευασίας του παιχνιδιού με το οποίο ασχολείται η κοινότητα της ιστοσελίδας. Δυστυχώς αυτή δεν είναι η εικόνα που περιμέναμε από μία εταιρία αυτού του κύρους και μεγέθους, προς μία κοινότητα θαυμαστών των φορτηγών, στην οποία ανήκουν και θαυμαστές των οχημάτων της.

Σύντομα στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ένα εκτενέστερο φωτογραφικό αφιέρωμα από την εκδήλωση.