Ακολουθώντας τα χνάρια των νέων QASHQAI και XTRAIL το ευρύχωρο και με πρωτοποριακή τεχνολογία νέο, οικογενειακό hatchback της Nissan, κατέκτησε τα 5 αστέρια στο Euro NCAP.

PULSAR EURONCAP

Σύμφωνα με το επίσημο απολογισμό  των δοκιμών του EuroNCAP, το νέο PULSAR επέδειξε εξαιρετική αντοχή, όπου η συμπεριφορά των ανδρείκελων εντός του οχήματος έδειξε καλή προστασία έναντι τραυματισμών, με εξίσου καλή βαθμολογία για τα γόνατα και τα μηριαία οστά των επιβαινόντων.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά επίπεδα προστασίας και για τα παιδιά, το νέο PULSAR θριάμβευσε  επίσης και στις δοκιμές των παιδιών, ως επιβατών.  Με βάση τις μετρήσεις από τα ανδρείκελα των παιδιών που χρησιμοποιούνται στις προσκρούσεις, το νέο PULSAR πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, όσον αφορά την προστασία βρέφους 18  μηνών.

Η επιτυχία του PULSAR στις δοκιμές ολοκληρώθηκε με τη σχετική δοκιμή στον εμπρόσθιο  προφυλακτήρα του, όπου και  πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία για την προστασία που παρέχεται σε περίπτωση πρόσκρουσης με πεζούς.

Ένας βασικός παράγοντας που συνετέλεσε στις κορυφαίες επιδόσεις του νέου Nissan PULSAR στο EuroNCAP,  αποτελεί το εξαιρετικά προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας, στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει. Οι καινοτομίες που απαρτίζουν το σύστημα με την ονομασία Nissan Safety Shield, όταν συνδυαστούν, αποτελούν ένα μοναδικό πακέτο βοηθημάτων, που όχι μόνο αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση, αλλά προσφέρουν και εξαιρετική αξία στο οδηγό και τους επιβάτες του. Το ενιαίο αυτό σύστημα, σε συνεργασία με το Around View Monitor είναι άκρως φιλικό και εύκολα προσβάσιμο στον οδηγό και τους επιβάτες του νέου Nissan PULSAR.

Τo νέο Nissan PULSAR, προσδίδει μια νέα διάσταση στην κατηγορία C, όντας πλέον ένα ασφαλές, ευρύχωρο και με πρωτοποριακή τεχνολογία, οικογενειακό hatchback. Κινείται από 2 κινητήρες Turbo που συνδυάζουν στο βέλτιστο βαθμό την απόδοση και την οικονομία. Συγκεκριμένα, ο 1,2 λίτρων DIG-T κινητήρας βενζίνης, αποδίδει την εκπληκτική, για το μέγεθός του, ισχύ των 115PS , ενώ το μοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων dCi παράγει 110PS και 260Nm ροπής.

Το νέο Nissan PULSAR  διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις  Energy, Acenta και Techna αντίστοιχα,  που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών αγοραστών.  Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5 ιντσών, τοποθετημένη στον κεντρικό πίνακα οργάνων. Επιπλέον, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι το  Σύστημα Παρακολούθησης της Πίεσης των Ελαστικών, οι 6 αερόσακοι, όπως και το σύστημα  Start & Stop.

Το νέο Nissan PULSAR, προσφέρεται από 14.990€ με τον κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων Turbo και από 17.290€ με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων (και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης.

Περισσότερα για το νέο Nissan PULSAR  στο http://www.nissan.gr/s-city_cars-range-pulsar.html