Απολογισμός και ευχαριστήρια

 

Μετά την ολοκλήρωση του «6ου Olympic Classic Tour Rally – Marathon Cup», αισθανόμαστε την ανάγκη να προβούμε σε έναν επιγραμματικό απολογισμό και συγχρόνως να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα.

6o_OLYMPIC_CLASSIC_RALLY_2014_photo

Έχουμε την πεποίθηση, πως για άλλη μια φορά διοργανώσαμε έναν απόλυτα επιτυχημένο και πολύ ευχάριστο αγώνα διεθνούς επιπέδου, τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και για τους θεατές.

Επιπλέον, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και των Στελεχών του «6ου Olympic Classic Tour Rally – Marathon Cup» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το νέο Δήμαρχο κ. Ηλία Ψινάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα και τους συνεργάτες τους, που ξεπέρασαν εαυτούς στον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διοργάνωση, καθώς και τους κατοίκους της περιοχής που με την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις αγκάλιασαν αυτό το ξεχωριστό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της περιοχής τους.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, έπιπλα «Dromeas» και καύσιμα «Shell» των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική για τη διοργάνωση, καθώς και τα μέλη της ΕΜΑΡ (Μαραθώνιος Σύλλογος Εθελοντών) που βοήθησαν στις Τελετές Εκκίνησης και Τερματισμού.

Ειδική μνεία οφείλουμε να αποδώσουμε στον κ. Χρήστο Αναγνώστου, ο οποίος ως κάτοικος της περιοχής και παράγοντας της τοπικής κοινότητας, αλλά και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο και όχι μόνο, μεταξύ της Οργάνωσης, του Δήμου και της τοπικής Κοινότητας, φέρνοντας εις πέρας μια επίπονη διεργασία επικοινωνίας, συνεννόησης και προγραμματισμού.

Σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για τους αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα, νομίζουμε πως τέτοιου είδους διοργανώσεις, οι οποίες προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο σε διεθνές επίπεδο τη χώρα μας, αξίζουν την συμπαράσταση της εκάστοτε τοπικής αρχής.

Ευελπιστούμε, λοιπόν, πως η φετινή μας συνεργασία θα είναι απαρχή για μια ευρύτερη και μακροχρόνια σχέση μεταξύ μας, και όχι μόνο στο επίπεδο της εν λόγω ετήσιας αγωνιστικής διοργάνωσης.

Χρήστος Αποστολίδης

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής