Προφανώς, ο Ιρανικής καταγωγής επιχειρηματίας Pourmohseni Hadi, έχει άπλετο χρόνο, μεγάλη οικονομική άνεση και πάνω απ΄ όλα αρκετή οργή μέσα του, ώστε να επισκευάσει την BMW M6 του να τη στήσει έξω από τη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης και να την διαλύσει για 2η φορά με μια βαριοπούλα.
bmw-m6-destroy-geneva_633_355
Υπενθυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την BMW του που ξεπερνά σε αξία τα 120.000 ευρώ. Παραπονιόταν για κραδασμούς, τριγμούς και διάφορους άλλους θορύβους κατά την αλλαγή σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων. Προβλήματα που δεν μπόρεσαν να λυθούν μετά από δέκα επισκέψεις στα εξουσιοδοτημένα service της BMW Ιταλίας, ενώ ευθύνη για τα προβλήματα δεν αναλάμβαναν ούτε τα κεντρικά της BMW στη Γερμανία.
Η δικαστική οδό ήταν η μόνη λύση για τον κ. Hadi, αλλά μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του φαίνεται πως ο ίδιος έχει βαλθεί να προκαλέσει αρκετό σάλο στο διαδίκτυο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο δημοσιοποίησε το πρόβλημά του«εκτελώντας» την BMW M6 του έξω από τη Διεθνή ‘Εκθεση της Φρανκφούρτης. Αφού την επισκεύασε πήρε την βαριοπούλα και πριν από λίγες μέρες την έκανε και πάλι θρύψαλα έξω από την έκθεση της Γενεύης.
Να υποθέσουμε ότι ο κ. Hadi θα ανανεώσει το ραντεβού του με τις κάμερες για την έκθεση του Παρισιού, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο;
Protest vor Autosalon Genf 2014 - BMW M6 wird demoliert Vol 6