Η Alfa Romeo 159 κερδίζει τις εντυπώσεις από όποια οπτική γωνία κι αν την εξετάσει κανείς: ελκυστική στην εμφάνιση, ποιοτική, απαράμιλλη και ξεχωριστή οδηγικά. Πλέον η Alfa 159 εντυπωσιάζει και με την τιμή της… Η ναυαρχίδα της Alfa Romeo με τον πανίσχυρο βενζινοκινητήρα τούρμπο των 1.75 λίτρων προσφέρεται από 22.900€, σε συνδυασμό με το όφελος από την κρατική απόσυρση.

Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται πλούσιος βασικός εξοπλισμός καθώς και το μεταλλικό χρώμα. Επιπλέον πλεονέκτημα για την αγορά της Alfa 159 1.75 200 hp σε αυτή τη χρονική στιγμή αποτελεί η δυνατότητα χρηματοδότησης, χωρίς προκαταβολή και με εξόφληση σε 72 δόσεις, με ετήσιο επιτόκιο 5,5%. Δείτε τα διαθέσιμα αυτοκίνητα.

Το ιταλικό σπορ σεντάν είναι ένα αυτοκίνητο με premium ποιότητα και σπορτίφ χαρακτήρα που υπόσχεται συγκινήσεις και τέλειες διαδρομές. Η κορυφαία ενεργητική ασφάλεια της Alfa 159 εξασφαλίζεται χάρη στον κινητήρα 1.75 200 ίππων, το κορυφαίο σύστημα διεύθυνσης, τις εξελιγμένες αναρτήσεις που προσφέρουν άψογο κράτημα και κορυφαία σταθερότητα, τα εξαιρετικά φρένα και τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα (VDC/ASR/MSR/Hill Holder, e-Q2). Άριστη και στην παθητική ασφάλεια με τους 7 αερόσακους, τα ενεργά προσκέφαλα και το άκαμπτο αμάξωμα με τις προσεκτικά επιλεγμένες ζώνες παραμόρφωσης, όλα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Η Alfa 159, εντυπωσιάζοντας με τη λειτουργικότητα, την τεχνολογία, την ισχύ και το σπορ χαρακτήρα της, αποτελεί συγχρόνως μια οικονομική και οικολογική επιλογή για την αυτοκίνηση. Έτσι, αν και προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,7” και μέγιστη ταχύτητα 235 χλμ./ώρα), καταφέρνει χάρη στην τεχνική του downsizing να περιορίζει τη μέση κατανάλωση στα 8,1 λίτρα/100 χλμ, αριθμός ιδιαίτερα εντυπωσιακός αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο 200 ίππων.

Στο εσωτερικό της οι ‘Alfisti’ θα βρουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα καταστήσουν ξεκούραστες, άνετες και οδηγικά ενδιαφέρουσες τις μετακινήσεις τους. Η ευρυχωρία και ο στάνταρ εξοπλισμός (αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, εξελιγμένο ηχοσύστημα) θα φροντίσουν για αυτό.

Η Alfa 159, το αυτοκίνητο που συνδυάζει σε υπερθετικό βαθμό τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη μάρκα δημοφιλή παγκοσμίως: ελκυστικό ιταλικό ντιζάιν και κορυφαία απόλαυση στην οδήγηση, προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να την αποκτήσουν με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους.

Δείτε τα διαθέσιμα αυτοκίνητα στη νέα online υπηρεσία της Alfa Romeo, Alfa Gain.