Τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα που πραγματοποίησαν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ  θα έχουν οι πολυπληθείς φίλοι των τεσσάρων τροχών που θα επισκεφθούν από το Σάββατο 25 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

cwm

Στην έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 19:00 από τον υφυπουργό Υποδομών- Μεταφορών και  Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, συμμετέχουν σχεδόν στο σύνολο τους, οι μάρκες που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας όλη τη γκάμα των μοντέλων που διαθέτουν με ένα σημαντικό αριθμό από αυτά να πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα οι Πανελλήνιες πρεμιέρες αφορούν τα μοντέλα:

Audi TT και A3 e-tron

BMW σειρά 2 Active Tourer

ΜΙΝΙ 5θυρο και Countryman LCI

Citroen C1 (και στην ανοικτή έκδοση Airscape) και C4 Cactus

Ford Mondeo, Ford Focus και οι νέες  εκδόσεις Fiesta Red/ Black  Editions

Nissan Pulsar και X-trail

Opel Corsa, και Adam Rocks

Peugeot   108 και  2008

Jeep Cherokee και Renegade

SEAT Leon  2.0 Cupra 280hp και 2.0 TDI FR 184hp

SKODA Yeti και Octavia G-Tec (φυσικό αέριο/CNG)

Subaru XV crossover , FORESTER MY14, OUTBACK MY14 και WRX STI MY15

Volvo V60 Plug-In Hybrid – νέοι κινητήρες Drive-E D4 και νέες εκδόσεις Ocean Race & Livstyl

VW Passat

Toyota   Aygo και Yaris

RENAULT TWINGO

DACIA   Duster & Sandero

0067_P12_Bradl.2014 webEπιπλέον, μετά από δυναμική πρωτοβουλία του CEO της CWM Group of Companies (μέλος της οποίων είναι ο μεγάλος χορηγός της Αυτοκίνησης CWM FX) κ. Αντώνη Κωνσταντίνου, στην έκθεση θα βρίσκεται μια μοτοσυκλέτα MotoGP, η Honda RC213V της ομάδας CWM-LCR Honda, για να την δουν από κοντά οι Έλληνες φίλοι της αυτοκίνησης, καθώς η CWM FX είναι επίσης ο μεγάλος χορηγός της ομάδας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!

Η φετινή «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» αναμένεται να είναι η πλέον επιτυχημένη τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς εκθετών, εκθεμάτων και προσέλευση κοινού. Οι διοργανωτές φιλοδοξούν θα καλύψουν όλες τις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρικά – υβριδικά – αεριοκίνηση,  στο AFTER SALES, στον τομέα των αξεσουάρ και όχι μόνο. Μέσα από παράλληλες πολλαπλές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, παρουσιάσεις) και Test Drives που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης από την εταιρία Promauto, θα το βοηθήσουν να αξιολογήσει καλύτερα τις μελλοντικές αγορές του.

Μέγας Χορηγός της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» είναι η CWM FX (cwmfx.com) καταξιωμένη στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα το Λονδίνο, και δραστηριότητα σε 196 χώρες.

Η  έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» που τελεί υπό την αιγίδα του  Υπουργείου Υποδομών- Μεταφορών και  Δικτύων, διοργανώνεται από τις εταιρίες Εκθεσιακή: Α. Γαλανόπουλος  και Be-Best (Ε. Χαραλάμπους-Γ.Χρυσοσπάθης ΟΕ),  www.autokinisiexpo.gr, ενώ χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης θα είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ρυθμός 94.9», το εβδομαδιαίο περιοδικό «AUTO ΤΡΙΤΗ» και οι εφημερίδες  «ΑΞΙΑ» και «Weekend Express», και το ιντερνετικό ραδιόφωνο «Readyo.gr»,

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 19:00 ενώ την ίδια μέρα από τις 16:00 τα περίπτερα θα μπορούν να τα επισκεφθούν οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου (press day).

Οι ώρες λειτουργίας της θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00- 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 21:00 ενώ την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00

Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ. Παιδιά έως 12 ετών συνοδευόμενα δωρεάν, ΑΜΕΑ και Ανεργοι τιμή 3 ευρώ.

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:  CWM FX

Η CWM FX είναι μία ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χρηματοπιστωτικού κλάδου με έδρα στο χρηματοοικονομικό κέντρο του Λονδίνου (City of London) η οποία σύντομα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και από το γραφείο της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία με ειδίκευση στις συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος (Forex) και τις επενδύσεις, προσφέρει στους πελάτες της βασικές αρχές εντιμότητας, ακεραιότητας και διαφάνειας για τις επενδυτικές στρατηγικές τους.

Η CWM FX σε συνεργασία με τη Leverate Financial Services Ltd, είναι επίσημα αδειοδοτημένη και πλήρως ελεγχόμενη χρηματοοικονομική υπηρεσία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου και διέπεται από την οδηγία για Αγορές χρηματοπιστωτικών Μέσων (MiFID).

Η οδηγία για MiFID εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) με σκοπό να ρυθμίζει τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών και άλλων δραστηριοτήτων εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EΟΧ).

Η CWM FX έχει υιοθετήσει και τηρεί απόλυτα τις κατευθυντήριες οδηγίες της MiFID προσφέροντας ελεύθερα επενδυτικές και παρεμφερείς υπηρεσίες σε όλο τον ΕΟΧ. Επιπρόσθετα, η CWM FX είναι αδειοδοτημένη από τους περισσότερους ρυθμιστικούς οργανισμούς της ΕΕ εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ταχύτατη εμπειρία συναλλαγών.

Πληροφορίες http://www.cwmfx.com

info@cwmfx.com