Το drift στην Ελλάδα και ιδικά στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών έχει τεράστιο δυναμισμό. Για άλλη μια χρονιά το Drift Kings International Series έρχεται στην Ελλάδα για μια σειρά τριών αγώνων με πρώτο στην Σέρρες 29 και 30 Μαίου.

Με 25 δυνατές συμμετοχές, από πολλές χώρες της Ευρώπης αυτή την φορά, έρχεται να μας προσφέρει μια γερή δόση αδρεναλίνης πριν το καλοκαίρι και πριν καλά καλά ξεκινήσουν τα εγχώρια πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας.

driftkings.com

Η λέσχη αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας Σερρών ΛΑΜΣ, με την συνεργασία του αυτοκινητοδρομίου Σερρών και της ΟΜΑΕ φέραν για άλλη μια φορά αυτό τον μεγάλο διαγωνισμό σε Ελληνικό έδαφος συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο τον θεσμό που έχει δημιουργηθεί. Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν θα είναι οι εξής: Europe pro / Pro2 / Queen.

driftkings.com

Οι Ελληνικές συμμετοχές που θα κοντράρουν τα ξένα αστέρια είναι οι :

Χρήστος Χατζάρας με BMW M3

Σταύρος Γρύλλης με Toyota AE86

Νίκος Τούντας με Ford Escort

Ηρακλής Λεοντής με Toyota GT86

Χαράλαμπος Χρησανθόπουλος με BMW M3

Αναστάσιος Χάρκας με BMW E30

Κώστας Πούλιος με BMW E46 M3

Αλέξανδρος Κοκκώνης με Nissan S13

Χρήστος Σαίτας με BMW E46

driftkings.com

Η διαδρομή έμεινε η ίδια με πέρυσι παίρνοντας εκκίνηση από την Κ2 και ξεκινώντας το βαθμολογημένο κομμάτι από Κ3 έως την Κ8, τα χιλιόμετρα που αναπτύσσουν σε αυτή την πίστα είναι πολύ περισσότερα από τις υπόλοιπες πίστες του πρωταθλήματος ιδικά στο πρώτο μισό, κρατώντας όμως και το πολύ τεχνικό κομμάτι μεταξύ των στροφών Κ5-Κ8.

 Οι αθλητές και ο promoter που έχουν μιλήσει για αυτή την διαδρομή έχουν εκφράσει τα καλύτερα λόγια και την χαρακτηρίζουν ως κορυφαία της οργάνωσης. Αυτό μας κάνει υπερήφανους που έχουμε ένα τέτοιο διαμάντι στην χώρα μας !