Η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με μια άκρως δελεαστική και συμφέρουσα πρόταση αγοράς. Συγκεκριμένα, η Nissan παρέχει μια επιπλέον έκπτωση 500 € για το Pixo – ένα μοντέλο πόλης με ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων και εξαιρετική οικονομία καυσίμου – με ισχύ μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.
Με βάση τα παραπάνω η τελική τιμή για το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Nissan, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από 7.980 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για τα μοντέλα της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.
Μπορείτε να δείτε την δοκιμή του Nissan Pixo εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.