Η Fiat προχωράει ένα βήμα παραπέρα από τις γνωστές και χρήσιμες χρηματοδοτικές λύσεις που παρέχει στους αγοραστές των αυτοκινήτων της μάρκας. Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για συγκεκριμένα μοντέλα, προσφέρει ειδικές, ακόμα πιο χαμηλές τιμές, επιπλέον των λύσεων χρηματοδότησης που ισχύουν για κάθε ένα από αυτά. Πρόκειται πάντα για ολοκαίνουρια αυτοκίνητα, που καλύπτονται κανονικά από τις εγγυήσεις και την After Sales υποστήριξη της Fiat.
Μπορείτε να δείτε την λίστα των διαθέσιμων αυτοκινήτων στο web site μας: www.fiat.gr/fiatdeals και να επιλέξετε μεταξύ των διαθέσιμων Bravo, Grande Punto ή Sedici! Η λίστα εμπλουτίζεται τακτικά και ενημερώνεται καθημερινά σε περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο πουληθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Στην καρτέλα του κάθε αυτοκινήτου μπορείτε να δείτε το επιπλέον όφελος που θα έχετε, αλλά και τις διαθέσιμες λύσεις χρηματοδότησης. Επίσης παρουσιάζονται αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όπως και ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πλαίσιο που είναι σε προσφορά.
Αν κάποιο από αυτά τα μοντέλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Επιλέγετε ποιος από τους επίσημους διανομείς σας εξυπηρετεί και στη συνέχεια φροντίζουμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η Fiat φροντίζει να είναι δίπλα σας λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία. Οι ευκαιρίες του Fiat «Έξυπνη Επιλογή» είναι η απάντησή μας στις ανάγκες σας. Επισκεφθείτε το www.fiat.gr/fiatdeals και δείτε τις μοναδικές προσοφορές!