Μια ολοκαίνουρια ιδέα έχει ήδη φτάσει στις εκθέσεις Ford και περιμένει να την ανακαλύψετε!

Το νέο Ford B-MAX είναι το καινούριο μικρό πολυμορφικό της Ford που αποτελεί την υλοποίηση μιας απλής αλλά πραγματικά ευφυούς ιδέας: όταν ανοίγουν οι πλαϊνές του πόρτες, η μεσαία κολώνα εξαφανίζεται! 

Αυτό συμβαίνει χάρη στο νέο σύστημα φιλοσοφίας θυρών Ford Easy Access Door System χωρίς πλαϊνές κολώνες. Το σύστημα αυτό ενσωματώνει την κεντρική κολώνα στις ανοιγόμενες εμπρός και στις συρόμενες πίσω πόρτες, δημιουργώντας ένα άνοιγμα θυρών με μήκος 1,5 μέτρο. Έτσι, απολαμβάνετε αξεπέραστη ευελιξία κατά την είσοδο και την έξοδο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ασφαλίζετε τα παιδιά στα πίσω παιδικά καθίσματα με μεγαλύτερη άνεση, κερδίζοντας παράλληλα και την προστασία 5 αστέρων EuroNCAP και φορτώνετε ή ξεφορτώνετε αντικείμενα με μεγαλύτερη ευκολία.

Το νέο Ford B-MAX είναι φτιαγμένο για μεγάλες διαδρομές γιατί με τον επαναστατικό «χιλιάρη» βενζινοκινητήρα Ford EcoBoost 100PS και 120PS, που αναδείχθηκε «Παγκόσμιος Κινητήρας της Χρονιάς» για το 2012, πετυχαίνει την ιδανική ισορροπία μεταξύ της εξαιρετικής οικονομίας καυσίμου και των δυναμικών επιδόσεων. Εξασφαλίζει κατανάλωση καυσίμου ενός κινητήρα diesel – 4,9 lt/100 km (μικτός κύκλος) και χαμηλές εκπομπές ρύπων – CO2 114 g/km, ενώ μπορεί να επιτύχει επιδόσεις ανάλογες με αυτές ενός κινητήρα 1.6L.

Είναι σίγουρο ότι θα ψάχνετε συνέχεια λόγους να το οδηγείτε.

Δείτε περισσότερα εδώ και επισκεφθείτε σήμερα κιόλας τις εκθέσεις Ford για να δείτε το νέο Ford B-MAX, αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν, από κοντά!