Η Ford Motor Ελλάς είναι βασική χορηγός της επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας GIOS DEYSER LEON KASTRO για το 2012. Τη συγκεκριμένη ομάδα την πλαισιώνουν μεταξύ άλλων επαγγελματίες Έλληνες ποδηλάτες οι οποίοι εκτός των διεθνών αγώνων που μετέχουν, προετοιμάζονται και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο από τις 12 έως τις 27 Αυγούστου.

 

 

Η Ford Motor Ελλάς στα πλαίσια της χορηγίας της παραχώρησε στην ομάδα ένα Ford Mondeo wagon το οποίο θα τους συνοδεύει σε όλους τους αγώνες τους. Το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με βενζινοκινητήρα τεχνολογίας Ford EcoBoost 1.6 λίτρων απόδοσης ιπποδύναμης 160 PS και ροπής 240 Nm με σημαντικά μειωμένες εκπομπές CO2 στα 158 g/km και μικτή κατανάλωση καυσίμου τα 6,8 λίτρα /100 km, αξιοσημείωτες επιδόσεις για την κατηγορία του, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή οικονομία καυσίμου χωρίς να επιρρεάζεται η ποιότητα οδήγησης.

 

Οι κινητήρες Ford EcoBoost με σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου, υπερσυμπιεστή και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων αποδίδουν ισχύ και ροπή που θα μπορούσε να περιμένει κανείς μόνο από κινητήρες μεγαλύτερου κυβισμού.

 

Περισσότερη σχετική ενημέρωση και επιδόσεις της συγκεκριμένης ομάδας ποδηλασίας μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

 

http://cyclingnews.gr/?id=4242&parent=home