Η ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2014 είναι θεσμικό καθήκον και ταυτόχρονα μια εθνική προσπάθεια για να ενισχυθεί η αξιοπιστία της χώρας ενόψει του σχεδίου για την έξοδο στις αγορές, σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, στην τελετή παραλαβής – παραχώρησης αυτοκινήτων Audi από τον Μέγα Χορηγό την Ελληνικής Προεδρίας, Kosmocar Α.Ε. – Audi στο Ζάππειο την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014.

audi

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας η Audi εγγυάται τις μετακινήσεις των ευρωπαίων πολιτικών με ασφάλεια, αξιοπιστία, άνεση, τεχνολογία αιχμής και ποιότητα κατασκευής.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, παραμονή της ανάληψης της Προεδρίας, η Kosmocar A.E. – Audi παρέδωσε επίσημα στο υπουργείο Εξωτερικών 45 συμβατικά αυτοκίνητα Audi Α6 και Audi Α8 τριών όγκων (τύπου λιμουζίνας). Επιπλέον, ένας υποστηρικτικός στόλος 24 οχημάτων Audi μεταξύ άλλων: Audi A1, Audi A3, Audi A3 Sportback, Audi A4 & A5 Sportback παραχωρήθηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες της Ελληνικής Προεδρίας μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Το σύνολο των αυτοκινήτων παραγγέλθηκαν και κατασκευάστηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό και πληρούν τις (αυστηρότερες) αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6.
Η Kosmocar Α.Ε. – Audi (επίσημος εισαγωγέας και διανομέας Audi στην Ελλάδα) συναισθανόμενη το μέγεθος της εθνικής προσπάθειας που καταβάλλεται, με τη χορηγία της στηρίζει την Ελληνική Προεδρία.
Το ίδιο είχε πράξει άλλωστε και στην προηγούμενη Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως Μέγας Χορηγός το 2003.
Με την ολοκλήρωση της Ελληνικής Προεδρίας (τέλος Ιουνίου 2014) τα αυτοκίνητα θα επιστραφούν στον Μεγάλο Χορηγό για να τα διαχειριστεί στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζει για το στόλο των μεταχειρισμένων οχημάτων του.

Η Audi προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην ιστορία μετακινήσεων προσωπικοτήτων με αυτοκίνητά της, στο πλαίσιο μεγάλων πολιτικών γεγονότων που μετρά 27 χρόνια καθώς έχει αναλάβει τις μετακινήσεις σε σημαντικά πολιτικά γεγονότα όπως η Ευρωπαϊκή Προεδρία, από τις: Γερμανία, Πορτογαλία, Ισπανία, Δανία, Ιρλανδία, αλλά και Συνόδους Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και συνέπεια η Kosmocar Α.Ε. – Audi θα ανταποκριθεί με επιτυχία στο απαιτητικό χορηγικό έργο που ανέλαβε για τους επόμενους έξι μήνες.