Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία ελαστικών Infinity συμμετέχει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Drift  με 4 αυτοκίνητα της ομάδος Acorn Infinity Motorsports (A.I.M) στις κατηγορίες Semi Professional, Professional και Super Professional.

 

Ο Marketing Manager της Infinity Tyres Clive Mansfield δήλωσε: «μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της Infinity στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Drift το 2012, πιστεύουμε ότι θα ενισχύσουμε περαιτέρω την εικόνα της μάρκας καθώς φέτος ξεκινήσαμε συνεργασία με την Acom Motorsports και έχουμε εντάξει στην ομάδα μας τον πολύ γνωστό οδηγό Steve “Baggsy” Biagioni. Ο Steve θα βοηθήσει την ομάδα μας έχοντας μία πετυχημένη πορεία τεσσάρων ετών στην  Japspeed».

 

O 2013 η ομάδα που έχει ήδη δύο χρόνια εμπλοκής στο πρωτάθλημα,  έχει τοποθετήσει τον πήχη πολύ ψηλότερη ανακοινώνοντας μία πολύ πιο ισχυρή ομάδα με τέσσερεις οδηγούς. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα αποτελείται από τους: Steve “Baggsy” Biagioni, Mark Lappage, Ian Waddington και Martyn Lowe. Στόχος της είναι να προσφέρει αξέχαστο θέαμα στους θεατές και να συμβάλει στην περαιτέρω διάδοση του αθλήματος σε Πανευρωπαϊκή βάση σε στενή συνεργασία τους διοργανωτές του British Drift Championship.