Η McLaren Automotive έχει “ανοικτά” μοντέλα στην υπάρχουσα γκάμα της, αλλά δεν έχει ένα πραγματικό roadster.

Αυτό θα αλλάξει εντός του επόμενου έτους..

Η Βρετανική εταιρεία εξωτικών αυτοκινήτων, την Παρασκευή δημοσίευσε μία φωτογραφία του ανώνυμου διθέσιου, το οποίο θα ενταχθεί στην McLaren’s Ultimate Series, ακολουθώντας την P1, την Senna και την Speedtail.

Ο κατασκευαστής είπε ότι το νέο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στο 2020 με την παραγωγή να ξεκινά αργότερα μέσα στο έτος. Θα κατασκευαστούν μόλις 399 μονάδες.

Στην δημοσιευμένη φωτογραφία, το παρόν δίνουν διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία από άλλα μοντέλα της McLaren, περιλαμβάνοντας την 720S, τη Senna και την GT. Έχει επίσης “δι-εδρικές” πόρτες επίσης.

ίσως το πιο έντονο χαρακτηριστικό της φωτογραφίας είναι κάτι το οποίο το roadster φαίνεται να μην έχει: το παρπρίζ.

“Αυτή η νέα προσθήκη στην Ultimate Series, ένα roadster ανοιχτής καμπίνας, θα ανεβάσει την ευχαρίστηση της οδήγησης σε νέα επίπεδα” είπε ο CEO της McLaren, Mike Flewitt.

Η McLaren λέει πως το roadster θα είναι το ελαφρύτερο αυτοκίνητο που θα έχει κατασκευάσει, στηρίζοντας τη δήλωση αυτή στην κατασκευή από carbon fiber, και θα κινείται από μία έκδοση του V8 κινητήρα που βρίσκουμε και στην Senna.

Η τιμή δεν ανακοινώθηκε από την McLaren, αλλά εικάζεται ότι θα είναι μεταξύ της Senna, η οποία ξεκινά περίπου στο 1 εκατομμύριο δολάρια, και στην Speedtail, της οποίας η τιμή ανέρχεται στα 2.3 εκατομμύρια δολάρια.