Η Nissan ενδυναμώνει την παρουσία της στην κατηγορία C, με ένα εντελώς νέο μοντέλο που ονομάζεται Pulsar . Με την αποκάλυψη του νέου μοντέλου να έχει οριστεί για τις 20 Μαΐου 2014,  το ευρύχωρο πεντάθυρο hatchback της Nissan που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στη Βαρκελώνη, έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ανταποκριθεί στο έπακρο, στις υψηλές απαιτήσεις των ευρωπαίων αγοραστών αυτοκινήτου.

119080_1_5

Το Pulsar θα αποτελέσει το δυνατό χαρτί της  Nissan στην κατηγορία C, η οποία είναι και η μεγαλύτερη από πλευράς πωλήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σχεδιασμένο με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα και με το βάθος των καινοτομιών που χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα της Nissan, το νέο Pulsar θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2014.

Το όνομα Pulsar έχει μια πλούσια ιστορία στην γκάμα των αυτοκινήτων της Nissan, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση το 1978. Ως ονομασία, χρησιμοποιείται ευρέως,  κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, για τα μοντέλα που προορίζονται στις αγορές της Ασίας και της Ωκεανίας. Επιπλέον, το εμπορικό σήμα Pulsar εμφανίστηκε και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 1990 και αφορούσε το μοντέλο N14.

Περισσότερα για το νέο Pulsar στο  www.nissan.eu/awesome