Το 1ο JUKER  παραγωγής είναι ήδη έτοιμο και οδεύει προς παράδοση στον «τυχερό» ιδιοκτήτη του !

Η ιστορία του JUKE-R ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2012, όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ως πρωτότυπο, στο Ντουμπάι. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, το JUKE-R  έγινε θρύλος και τώρα έλαβε σάρκα και οστά με το 1ο αυτοκίνητο να έχει ήδη παραχθεί, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Η έκδοση παραγωγής του JUKE-R είναι ακόμη πιο δυνατή από αυτή του πρωτοτύπου με 545 bhp που αποδίδονται από τον  κινητήρα 3.8 λίτρων, με διπλό υπερσυμπιεστή.  Με τις απίστευτες επιδόσεις του, όπου τα 0-100 km έρχονται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται (!) στα 275 km/h, είναι αδιαμφισβήτητα το μοναδικό supercar στην κατηγορία των  compact crossovers !

Εκτός των παραπάνω, το JUKE-R #001 έχει νέα εμφάνιση, χάρη στις επεμβάσεις των ειδικών του σχεδιαστικού τμήματος της Nissan Europe.

Mε τo JUKE-R #001 να είναι καθοδόν προς το νέο ιδιοκτήτη του και με το #002 να βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, αξίζει να σημειωθεί ότι η ακριβής τιμή για την αγορά του έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του πελάτη, ως προς τις προδιαγραφές που επιθυμεί. Όπως και να έχει, η τιμή του, για τους απανταχού ενδιαφερόμενους, ξεκινά από τις 500.000 €.

Φωτογραφίες του JUKE-R #001 μπορείτε να δείτε στο http://www.facebook.com/NissanGreece