Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, καλωσορίζει μία νέα, κάθετη μονάδα Nissan, στα νότια προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για τη Nissan – Alpha Auto Team A.E στη Γλυφάδα, η οποία θα υποδέχεται τους κάτοχους αλλά και υποψήφιους νέους πελάτες Nissan, σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service, που κοσμούν την περιοχή της Γλυφάδας.

NISSAN ALPHA AUTO TEAM

Η νέα κάθετη μονάδα Nissan, διαθέτει έκθεση νέων αυτοκινήτων Nissan, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής, καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο, βαφείο και ηλεκτρολογείο, το οποίο και αναμένεται να λειτουργήσει πολύ σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα έμπειρα στελέχη αλλά και το προσωπικό της νέας κάθετης μονάδας, διαθέτουν πολυετή και πλούσια εμπειρία  στην αγορά του αυτοκινήτου, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της Nissan, τόσο κατά την αγορά ενός νέου μοντέλου, όσο και για  το εξουσιοδοτημένο service.

IMG_2779_ label

Η έκθεση των αυτοκινήτων της νέας μονάδας βρίσκεται  στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 96, στη Γλυφάδα, καλύπτοντας την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι  210 96 02 556 και  210 96 24 680.