Η Nissan, ανταποκρινόμενη πάντοτε στις απαιτήσεις των καιρών, μεγιστοποιεί την προσφορά της για το πρωτοποριακό compact crossover JUKE, με ένα επιπλέον δώρο για τους υποψήφιους αγοραστές του.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 και μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, η Nissan θα παρέχει δωρεάν την απόσυρση με την αγορά ενός Nissan JUKE για εκείνους τους πελάτες που δεν διαθέτουν, ενώ εναλλακτικά θα παρέχεται έκπτωση 400 € σε αυτούς που διαθέτουν παλαιό αυτοκίνητο προς απόσυρση. Η προσφορά αυτή αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στις βενζινοκίνητες εκδόσεις του μοντέλου, η τιμή του οποίου ξεκινά τώρα από τις 13.390 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το JUKE, όπως και για τα υπόλοιπα μοντέλα της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.