Η Nissan αποκάλυψε το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo για να δείξει πώς οραματίζεται στο κοντινό μέλλον ένα μοντέλο υπέρ-υψηλών επιδόσεων. Το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo, αποτελεί προϊόν της στενής συνεργασίας της Nissan με τους δημιουργούς του Gran Turismo ®, της Polyphony Digital Inc, τη θρυλική πλατφόρμα οδήγησης του PlayStation ®.

120931_1_5

Το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo ήρθε στην επιφάνεια με βάση τον οραματισμό των σχεδιαστών της Nissan, όπου τους δόθηκε το ελεύθερο να σχεδιάσουν το supercar των ονείρων τους, για το δικό τους, φανταστικό, Gran Turismo γκαράζ.

120933_1_5Δημιουργημένο από μια ομάδα νέων σχεδιαστών της Nissan Design Europe στο Λονδίνο, το μοντέλο αυτό θεωρείται ότι έχει αρκετά μεγάλες δυνατότητες. Για τον λόγο αυτό, έχει δεχθεί και τις επεμβάσεις από μια προηγμένη ομάδα μηχανικών του Nissan Technical Centre της Ιαπωνίας.

Τον Ιούλιο, οι λάτρεις της αυτοκίνησης θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν την απόδοσή του από πρώτο χέρι, καθώς αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο Gran Turismo ® 6, όπως ακριβώς συνέβη με τα NISSAN GT-R και Skylines από προηγούμενα επεισόδια της θρυλικής πλατφόρμας. Εξάλλου, η παράδοση της Nissan σε αυτοκίνητα επιδόσεων που συναρπάζουν, εξηγεί το γεγονός πως είναι η μάρκα με τα περισσότερα μοντέλα στην εν λόγω πλατφόρμα.

120932_1_5Πέρα των παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan, ως ειδικός στην τρισδιάστατη σχεδίαση αυτοκινήτων, πιστεύει πως ο πραγματικός κόσμος είναι έτοιμος για το NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo. Σε αναμονή λοιπόν …

Δείτεσχετικό video μετο NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo στο http://youtu.be/BVzGWEDnrDw