Η είσοδος των θεατών στην Π.Ε.Λ, το Service Park του Rally Ακρόπολις κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κλειστή λόγου των περιορισμών της FIA εξαιτίας του Covid-19.

Μέχρι στιγμής σε όλους τους φετινούς αγώνες, τα Service Park παραμένουν κλειστά προς το κοινό και τους δημοσιογράφους. Οι μοναδικοί που μπορούν να παρευρίσκονται στον χώρο είναι οι άνθρωποι τις κάθε ομάδας και οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής κάλυψης (WRC+). Το ίδιο ισχύει και για τα Stop των ειδικών διαδρομών.

motorsportbroadcasting.com

Στον επόμενο αγώνα της Πορτογαλίας θα ισχύσει το ίδιο, με την διαφορά όμως λογού της μερικής χαλάρωσης των υγειονομικών πρωτοκόλλων της FIA, να υφίσταται η παρουσία των θεατών στις ειδικές διαδρομές σε συνεργασία και με τους φορείς του κράτους.

Είναι νωρίς ακόμα για να αποφασιστεί τι θα επικρατήσει στο ράλι Ακρόπολις όσο αναφορά τους θεατές και τους χώρους που θα μπορούν να παρευρίσκονται, καθοριστικό ρόλο φυσικά θα παίξει η υγειονομική κατάσταση που θα επικρατήσει το καλοκαίρι στην χώρα μας.

toyotagazooracing.com

Πληροφορίες αναφέρουν πως η πολιτεία θα προσπαθήσει να μειώσει σε όσο το δυνατόν λιγότερους τους περιορισμούς για τους θεατές, βάση και τον αριθμό των εμβολιασμένων που θα υπάρχουν έως τότε, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση και της FIA από την τελική αξιολόγηση των δεδομένων της πανδημίας την περίοδο του Αυγούστου.

Ευχόμαστε η κατάσταση που θα επικρατεί στην Ελλάδα να είναι τέτοια, που θα επιτρέψει τις οργανώτριες αρχές να συμφωνήσουν για την ύπαρξη των θεατών σε όλους τους χώρους του αγώνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ζήσουν από κοντά την περιπέτεια του ράλι Ακρόπολις!

wrcwings.tech