Η κυρία Καρατάσιου Φρειδερίκη ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Τυχερά Colt», που έτρεξε το 1ο τετράμηνο του 2011, όπου ένας τυχερός πελάτης της Mitsubishi Motors μπορούσε να αποκτήσει ύστερα από κλήρωση εντελώς δωρεάν το δικό του τυχερό Colt.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διαγωνισμό τα «Τυχερά Colt» προσφερόταν έκπτωση €1,000 σε όλους τους πελάτες Mitsubishi Colt με την αγορά του αυτοκινήτου τους ενώ ταυτόχρονα γίνονταν υποψήφιοι σε κλήρωση, όπου σε ένα τυχερό ιδιοκτήτη επιστρεφόταν το ποσό που κατέβαλε για την αγορά του αυτοκινήτου του.

Έτσι λοιπόν, ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Απριλίου 2011, παρουσία συμβολαιογράφου, η κα. Καρατάσιου αναδείχθηκε η τυχερή ιδιοκτήτρια του διαγωνισμού «Τυχερά Colt», η οποία σε ειδική εκδήλωση παρέλαβε τα χρήματα που κατέβαλε για την αγορά του αυτοκινήτου της.
Η νέα γενιά του Colt αποτελεί άμεσο διάδοχο του μοντέλου που παρουσιάστηκε στην Ευρωπαϊκή αγορά στα μέσα του 2004 και πραγματοποίησε 267,00 πωλήσεις. Η νέα γενιά του Mitsubishi Colt είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις αξίες της μάρκας καθώς διαθέτει μάσκα τύπου Jet Fighter, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Mitsubishi Motors και είναι εφοδιασμένο με νέα χαρακτηριστικά άνεσης, δυναμικής συμπεριφοράς, αντιληπτής ποιότητας και οικολογικής ταυτότητας χάρη στην έκδοση Clear Tech που διαθέτει το σύστημα Stop & Go.
Η νέα γενιά του Mitsubishi Colt διατίθεται στην Ελλάδα με 3 κινητήρες:

  • 1,1lt με ιπποδύναμη 75Hp/6000 rpm και ροπή 100Nm/4000 rpm
  • 1,3lt με ιπποδύναμη 95Hp/6000 rpm και ροπή 125Nm/4000 rpm
  • 1,5lt turbo με ιπποδύναμη 150Hp/6000 rpm και ροπή 210Nm/3500 rpm

Φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά:
κος Α. Θανόπουλος Διευθυντής Κλάδου Honda & Mitsubishi Motors
κος Χ. Νικόπουλος Επίσημος Έμπορος Mitsubishi Motors, νομός Φθιώτιδας & Αιτωλοακαρνανίας
κα Φ. Καρατάσιου
κος Ν. Μπαμπάκος Διευθυντής Πωλήσεων Honda & Mitsubishi Motors
κος Α. Πατεράκης Διευθυντής Μάρκετινγκ Mitsubishi Motors