Το ηλεκτροκίνητο i-MiEV με μηδενικές εκπομπές ρύπων, θα είναι ο πρωταγωνιστής στο περίπτερο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα.  Το      i-MiEV, που ανοίγει νέους δρόμους για την οικολογική και αυτοκινητιστική κουλτούρα απέδειξε την τεχνολογική του υπεροχή κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Διεθνή αγώνα 6ο Hi-Tech EΚΟ Μobility Rally 2012 που διοργανώθηκε στην χώρα μας πριν από λίγες ημέρες.

Παράλληλα ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει το νέο ASX, που είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στο σύγχρονο στυλ της ζωής. Το Mitsubishi ASX είναι διαθέσιμο είτε με τον οικονομικό βενζινοκινητήρα 1,6 lt με ιπποδύναμη 117HP είτε με τον υπερσύγχρονο υπετροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 1,8lt. με ιπποδύναμη 150 HP.

Τα Mitsubishi Lancer Sportback και Lancer Sedan χαρακτηρίζονται για την απολαυστική οδηγική εμπειρία που προσφέρουν στους επιβάτες του, την ευρύχωρη και υψηλής ποιότητας καμπίνα, όλα με το «περιτύλιγμα» της θρυλικής αξιοπιστίας και σπορ κληρονομιάς της Mitsubishi Motors. Πηγή δύναμης της οικογένειας Lancer είναι ο οικονομικός και «ζωηρός» βενζινοκινητήρας 1,6lt MIVEC.

Παράλληλα δυναμικό παρόν θα δώσει και το L200, ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει την πρόταση της Mitsubishi Motors για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό pickup ενός τόνου. Κληρονόμος μιας παράδοσης 60 χρόνων στην κατηγορία των pickup και εβδομήντα χρόνων στην τεχνολογία 4×4 της Mitsubishi, το L200 συνδυάζει τον καθαρόαιμο χαρακτήρα ενός pickup truck με τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, άνεσης και ασφάλειας ενός σύγχρονου SUV.