29 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2014 , MEC Παιανίας

transportshow

Στο τέλος του Μάη, η έκθεση «TRANSPORT SHOW 2014» θα ανοίξει για σας τις πύλες της, για να σας καλωσορίσει στο ανακαινισμένο, σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC στη Λ. Λαυρίου, εκεί που για τέσσερις ημέρες θα χτυπά η καρδιά του επαγγελματικού αυτοκινήτου, της Μεταφοράς και των Logistics.

Δεκάδες εκθέτες, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι, έμποροι και επιχειρηματίες θα χαρούν να σας υποδεχτούν στα περίπτερά τους, να συζητήσουν φιλικά μαζί σας και να σας ενημερώσουν για τα εντελώς καινούργια προϊόντα που για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στη χώρα μας.

Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία, να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες ημερίδες, να θαυμάσετε τα ωραιότερα ελληνικά φορτηγά που κυκλοφορούν στους δρόμους μας, να οδηγήσετε τα οχήματα που θα είναι για σας διαθέσιμα για test drive ή ακόμη να πάρετε μέρος σε συναρπαστικούς διαγωνισμούς που θα διεξαχθούν στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης.

Εμείς, σαν διοργανωτές δουλεύουμε με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εκθέτες και στους επισκέπτες της έκθεσης «TRANSPORT SHOW» στην οποία επενδύουμε γνώσεις και εμπειρία δεκαετιών. Ο επιχειρηματικός κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα περίπτερα τους.

Σεμινάρια – Ημερίδες

Εξαιρετικού ενδιαφέροντος για τον κόσμο του «transport» και των Logistics θα είναι το περιεχόμενο των σεμιναρίων και των ημερίδων που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της έκθεσης με διαφορετικά αντικείμενα, τεχνικά και ενημερωτικά με έμφαση στις σύγχρονες τεχνολογίες, στα εναλλακτικά καύσιμα, στην οικονομική και ασφαλή οδήγηση κ.α. Το πλήρες πρόγραμμα και η θεματολογία των σεμιναρίων – ημερίδων θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί η κατάρτισή του.

TRUCK SHOW

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες και φίλοι του φορτηγού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν πρωτότυπες και συναρπαστικές επιδείξεις δεξιοτεχνίας, να πάρουν μέρος οι ίδιοι και να απολαύσουν παγωμένη μπίρα με παραδοσιακό Hot Dog.
Στον ίδιο επίσης χώρο, περιμένουμε, όπως και σε κάθε προηγούμενη διοργάνωσή μας, να έλθουν οι φίλοι αυτοκινητιστές με τα «καλούδια» τους και με τα «θηριάκια» τους για τα οποία έχει γίνει πρόβλεψη ειδικού parking προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να τα θαυμάσουν και να τα φωτογραφίσουν.

Συνεχής ενημέρωση μέχρι τη διεξαγωγή της έκθεσης θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι τόσο από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ&TIR όσο και από την ιστοσελίδα transportshow.gr

Περισσότερες πληροφορίες για εκθέτες πατήστε εδώ…