Η Honda ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη νεοσύστατη γυναικεία ποδηλατική ομάδα “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”, η οποία ιδρύθηκε το 2012 από την αυστραλιανή πρωταθλήτρια ποδηλασίας Rochelle Gilmore.wh40-copy

Με τη δημιουργία αυτής της ομάδος η οποία αποτελείται από ταλαντούχες αθλήτριες απ’ όλη την Ευρώπη και τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων αθλητριών με Ολυμπιακά μετάλλια- η Rochelle Gilmore έχει ως στόχο της μία δυνατή παρουσία σε σημαντικούς αγώνες δρόμου και άλλες δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ταυτόχρονα η Honda  έχει προγραμματίσει μία σειρά από εκδηλώσεις προκειμένου να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η συνεργασία της ομάδας με τη Honda συμπεριλαμβάνει την παροχή 4 νέων Honda Accord και 2 νέων CRV, τα οποία θα υποστηρίζουν την ομάδα κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και των υπολοίπων δραστηριοτήτων της μέσα στο 2013.

Η Rochelle Gilmore με την ανακοίνωση της συνεργασίας της ομάδος με τη Honda δήλωσε: «είμαι πολύ ενθουσιασμένη από τη συνεργασία μας με τη Honda, καθώς είναι μία μάρκα με παγκόσμιο κύρος η οποία χαρακτηρίζεται για την καινοτομία και τον επαγγελματισμό της, στοιχεία που συνάδουν με τη φιλοσοφία της ομάδος μας. Η βασική αρχή της “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team” είναι να παρέχεις στις αθλήτριες της το καλύτερο περιβάλλον και τις συνθήκες εκείνες που απαιτούνται προκειμένου να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μία εξαιρετική σχέση με τη Honda και την από κοινού συμμετοχή σε συναρπαστικές δραστηριότητες.»

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Honda στην Ευρώπη Christoph Rust δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία μας με την “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”. Η ποδηλασία είναι ένα άθλημα που κερδίζει συνεχώς νέους θαυμαστές. Σε αυτό συνέβαλαν άλλωστε και οι Ολυμπιακοί αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι Αυτή η συνεργασία πιστεύουμε ότι προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες σε όσους συνεργαστούν μαζί μας καθώς το ποδήλατο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “Wiggle Honda Women’s Pro Cycling Team”,  τα αποτελέσματα, και τους επόμενους αγώνες όπου θα συμμετάσχει μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο : www.wigglehonda.com.