Η εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων Απόλλων Α.Ε. μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εκμεταλλευόμενη τη 40χρονη παρουσία της στον ασφαλιστικό χώρο όσο και τη δυναμική του διαδικτύου, παρουσίασε μία σύγχρονη online εφαρμογή στη διεύθυνση www.iasfalia.gr.www.iasfalia.gr

Μέσω του www.iasfalia.gr, του ηλεκτρονικού ασφαλιστικού Συμβούλου της εταιρείας Απόλλων Α.Ε. οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να βρουν οικονομικές λύσεις ασφάλισης σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείας της αγοράς: Εθνική, ΑΧΑ, Metlife Alico, AIG, EFG Eurolife, Allianz, Ευρωπαϊκή Πίστη, Ατλαντική Ένωση, DAS Hallas, Mondial.

Το site www.iasfalia.gr,  αποτελεί ένα απλό και εύχρηστο ιστότοπο όπου ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει και να δημιουργήσει την ασφάλεια που του ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τιμές  και να αποκτήσει ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής ή σκάφους, εύκολα και γρήγορα, από το σπίτι ή το γραφείο του. Όλα αυτά με την προσωπική εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού της εταιρείας Απόλλων Α.Ε. μέσα από ένα 24ωρο offline σύστημα εξυπηρέτησης.

Η εταιρεία Απόλων Α.Ε. είναι ένας ενημερωμένος και αξιόπιστος σύμβουλος που καθοδηγεί τον καταναλωτή στη σωστή λύση ασφάλισης, ενώ αναλαμβάνει και διευθετεί οποιαδήποτε ασφαλιστική υποχρέωση προκύψει. Με online εξυπηρέτηση, 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο και μία ομάδα έμπειρων και δραστήριων συνεργατών, δεσμεύεται προσφέρει οικονομικές λύσεις, custom-made προτάσεις και προσωπική εξυπηρέτηση στους πελάτες της.