– Η Hyundai παραδίδει 129 αυτοκίνητα για τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στη Σεούλ
– Μεταξύ των αυτοκινήτων και η ναυαρχίδα της εταιρείας, η πολυτελής λιμουζίνα Equus αλλά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα BlueOn
(Σεούλ, Κορέα) Η Hyundai Motor Company, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας, παρέδωσε τα επίσημα οχήματα για τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στη Σεούλ μπροστά από την είσοδο του Coex Center στη Σεούλ. Η Hyundai Motor διέθεσε συνολικά 129 αυτοκίνητα για όλη τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, μεταξύ των οποίων η επιβλητική λιμουζίνα Equus, που θα μεταφέρει τους ηγέτες των G20.

«Το γεγονός ότι χορηγούμε τα επίσημα οχήματα για ένα παγκόσμιο γεγονός τέτοιου βεληνεκούς μας κάνει υπερήφανους», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor, Euisun Chung, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης. «Η πρωτοβουλία μας παρέχει στους παγκόσμιους ηγέτες τη μοναδική δυνατότητα να δουν από κοντά την υψηλή ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αυτοκινήτων μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ευκαιρία αυτή θα προαγάγει την αξία των προϊόντων της Hyundai ενώ θα ενισχύσει και τη ανταγωνιστικότητα των μοντέλων των αυτοκινητοβιομηχανιών της Κορέας σε διεθνές επίπεδο».
«Τα αυτοκίνητα της Hyundai Motor θα συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της συνόδου κορυφής. Το γεγονός ότι οι ηγέτες του κόσμου θα μεταφέρονται με κορεάτικα αυτοκίνητα είναι κάτι που μας γεμίζει υπερηφάνεια», σχολίασε ο Πρέσβης, Si-Hyung Lee, μέλος της Προεδρικής Επιτροπής για τη Σύνοδο Κορυφής των G20.
Με στόχο την εξασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας των οχημάτων, η Hyundai συγκρότησε μία ομάδα υποστήριξης που θα εκτελεί εργασίες συντήρησης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και θα εγκατασταθεί σε όλα τα κομβικά σημεία, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων διεξαγωγής της συνόδου, των ξενοδοχείων και του αερολιμένα, σε πιθανή περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των οχημάτων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Mong-Koo Chung, επιθεώρησε αυτοπροσώπως το στόλο των οχημάτων που διέθεσε η εταιρεία για τους σκοπούς της συνόδου κορυφής.
Η Hyundai Motor αναμένεται επίσης να αξιοποιήσει τη χορηγία για να παρουσιάσει σε παγκόσμιο επίπεδο την τεχνολογία Blue. Εκτός από το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας, το BlueOn, η Hyundai χορήγησε επίσης ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία που χρησιμοποιούν την τεχνολογία κυψελών καυσίμου Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) για το προσωπικό της συνόδου κορυφής καθ’ όλη τη διάρκεια της.