Συνεχίζει να συναρπάζει τους οδηγούς σε περισσότερες από 70 χώρες από το 1982

H Nissan Motor Co Ltd ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του Nissan MICRA, ως το τέλος του Μαΐου 2011, ξεπέρασαν τις έξι εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Nissan κατασκευάζει οχήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καιρών. Η πρώτη γενιά του Nissan MICRA έκανε το ντεμπούτο της το 1982 και σύντομα το μοντέλο έγινε γνωστό για την οδική του συμπεριφορά, την προσιτή του τιμή και την υψηλή του ποιότητα. Η δεύτερη γενιά του MICRA που κυκλοφόρησε το 1992, είχε υιοθετήσει τις προηγμένες τεχνολογίες της τότε εποχής, όπως το κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης (CVT).
Ομοίως, η τρίτη γενιά του μοντέλου που δρομολογήθηκε το 2002, υιοθέτησε το έξυπνο κλειδί (Intelligent Key) για πρώτη φορά σε μοντέλα της Nissan. Σε απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, το MICRA τέταρτης γενιάς που κυκλοφόρησε το 2010, είναι εξοπλισμένο με το νέας γενιάς Xtronic CVT που συνεισφέρει στην βελτιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου. Ο Yosuke Iwasa, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Nissan παγκοσμίως , δήλωσε: «Η οδική συμπεριφορά του MICRA, η κορυφαία αξιοπιστία του, καθώς και η εξαιρετική οδική συμπεριφορά του έτυχαν θερμής υποδοχής, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στους πελάτες μας σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.”

Στην Ελλάδα, η τιμή του νέου Nissan ΜICRA ξεκινά από τις 9.780 €, η οποία συμπεριλαμβάνει και το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Παράλληλα το νέο Nissan ΜICRA, εντάσσεται στο επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.