Η Lexus αποκαλύπτει το νέο GS στο Pebble Beach Concours d’Elegance στην Καλιφόρνια. Το νέο GS συνδυάζει τολμηρή και δυναμική σχεδίαση, άριστη οδική συμπεριφορά, καινοτόμες τεχνολογίες και μια μοντέρνα, άνετη καμπίνα επιβατών.
«Με μία πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία, τολμηρότερη σχεδίαση και ένα πιο ευρύχωρο και σύγχρονο εσωτερικό, το νέο Lexus GS ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο δύσκολων πελατών» δήλωσε ο Andy Pfeiffenberger, Αντιπρόεδρος της Lexus Europe.
Διαθέτοντας πλούσιο εξοπλισμό, κορυφαία χαρακτηριστικά και σοφιστικέ λεπτομέρειες, το νέο GS υποστηρίζεται από προηγμένες τεχνολογίες που προσφέρουν ασύγκριτες επιδόσεις και το εξελίσσουν σε κάτι ανώτερο από ένα απλό πολυτελές αυτοκίνητο.
Λανσάροντας μία νέα, εμβληματική μάσκα, το νέο GS είναι ένα αυτοκίνητο με μοναδικό χαρακτήρα που εκπέμπει μία έντονη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Με ανασχεδιασμένο πλαίσιο, και μια στιβαρή κατασκευή, το νέο GS εμπνέει και ανταμείβει τον οδηγό προσφέροντας εκπληκτική οδική συμπεριφορά μοναδικής ακρίβειας.
Επιπλέον, οι μηχανικοί του GS αποδέχθηκαν μία μεγάλη πρόκληση: να αυξήσουν την ευρυχωρία εσωτερικού. Χωρίς ουσιαστικά να παρέμβουν στις εξωτερικές διαστάσεις, αναβάθμισαν τους χώρους επιβατών και αποσκευών και δημιούργησαν συνθήκες εξαιρετικής άνεσης, ακόμα και για τα πιο μακρινά ταξίδια.