Όταν το καλό γίνεται καλύτερο, η αναζήτηση για το ιδανικό αυτοκίνητο της πόλης, της οικογένειας, της παρέας, της εκδρομής και γιατί όχι… της δουλειάς, γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Οι μηχανικοί της Honda έβαλαν ακόμα μια φορά τον πήχυ πολύ ψηλά και… όπως μας έχουν συνηθίσει… τον πέρασαν! Το αποτέλεσμα; Το «μεγάλο» μικρό μοντέλο της γκάμας της Honda, το πολύ πετυχημένο και αγαπημένο από τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο, Jazz, έρχεται τώρα, ουσιαστικά καινούριο, ανανεωμένο σε πλήθος σημείων, με πολύ πλούσιο εξοπλισμό και στην καλύτερη τιμή που είχε ποτέ! Διατηρώντας πάντα το μοναδικό του χαρακτήρα: Να προσαρμόζεται με ευκολία στη ζωή και τις ανάγκες σας, με μοναδικό στιλ και πρακτικότητα. Νέο Honda Jazz. Το αυτοκίνητο της ζωής σας. Γνωρίστε το, οδηγήστε το, αγαπήστε το, αποκτήστε το!

Η μεγάλη ανανέωση
Οι αλλαγές που ενσωματώνει το νέο Honda Jazz περιλαμβάνουν, αισθητές αλλαγές στο εξωτερικό, πινελιές ανανέωσης στο μοντέρνο και λειτουργικό εσωτερικό, υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού ανα έκδοση και ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Αίσθηση χώρου άνεσης και στιλ.
Η εξωτερική του εικόνα και το μέγεθος του Jazz, ιδανικό για ένα αυτοκίνητο πόλης, δεν σε προετοιμάζουν γι’ αυτό που θα συναντήσεις στο εσωτερικό του. Οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες και ο έγχρωμος φωτισμός αναδεικνύουν το ηχοσύστημα, τα όργανα και τους διακόπτες. Το ειδικά σχεδιασμένο παρμπρίζ αυξάνει την περιμετρική ορατότητα και οι λεπτές κολώνες επιτρέπουν στο φως να διαχέεται στο εσωτερικό της καμπίνας. Η πανοραμική γυάλινη οροφή, διαθέσιμη στις κορυφαίες εκδόσεις του βενζινοκίνητου και του υβριδικού Jazz, αποκαλύπτει τον ουρανό με το πάτημα ενός κουμπιού, δημιουργώντας ένα προσεγμένο και ολοκληρωμένο εσωτερικό.