Δεδομένης της παρούσας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, η Alfa Romeo, μέσα από την υπηρεσία Alfa Gain, σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε συγκεκριμένα μοντέλα της σε προνομιακές τιμές.

 

Στη διάθεσή σας βρίσκεται ένας περιορισμένος αριθμός ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων τα οποία διαθέτουν πλούσιο extra εξοπλισμό και προσφέρονται με σημαντικό όφελος τιμής επιπλέον των ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Πρόκειται για ολοκαίνουρια οχήματα, που καλύπτονται κανονικά από τις εγγυήσεις και την After Sales υποστήριξη της Alfa Romeo.
Αρκεί μόνο να επισκεφθείτε την υπηρεσία Alfa Gain και να επιλέξετε μεταξύ των διαθέσιμων εκδόσεων: MiTo, Α147 και Brera. Η λίστα με τα αυτοκίνητα ανανεώνεται συστηματικά και περιλαμβάνει πάντα αυτοκίνητα που εκείνη τη στιγμή διατίθενται στο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo.
Εν συνεχεία, επικοινωνείτε με τον επίσημο διανομέα του δικτύου της Alfa Romeo που προτιμάτε και ενημερώνεστε για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που επιλέξατε. Η Alfa Romeo, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες σας, προσφέρει αυτοκίνητα σε τιμές που αναμφισβήτητα αποτελούν ευκαιρία.