Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και η Alfa Romeo αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περισσότερη διαδραστικότητα με τη μάρκα ξεκινά την παρουσία της στο facebook και ανοίγει ένα κανάλι επικοινωνίας με τους φίλους της.
Προχωρώντας την επικοινωνία με τους Alfisti σε ένα άλλο επίπεδο, η Alfa Romeo αποκτά άμεση καθημερινή επαφή με όλους εσάς. Η σελίδα www.facebook.com/Alfa.Romeo.Gr ανανεώνεται συχνότατα με φωτογραφίες, videos και νέα της μάρκας. Όλα τα προϊοντικά νέα ανακοινώνονται άμεσα στη fan page (νέα μοντέλα και εκδόσεις, προσφορές και χρηματοδοτικές λύσεις). Επιπλέον, μέσω αυτής μπορείτε να ενημερώνεστε για επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις, συναντήσεις κλπ. Φυσικά από τις online δραστηριότητες δε θα λείψουν και διαγωνισμοί με εκπλήξεις και πλούσια δώρα.
Πρωτοπορώντας στο facebook, η Alfa Romeo επιδιώκει να στήσει ένα δίκτυο ανθρώπων που αγαπούν τη μάρκα και τα αυτοκίνητά της και να ενισχύσει την επικοινωνία μεταξύ τους, τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση.
Γίνετε κι εσείς φίλοι της Alfa Romeo στο Facebook. Κάντε Like και ακολουθήστε μας σε όλες τις δραστηριότητες της μάρκας.