Ως εκ θαύματος γλύτωσε μία 49χρονη γυναίκα από την πτώση από ύψος 7 ορόφων με την BMW 328i Convertible στο Austin, Texas.
Σύμφωνα με την Washington Post, Η Christi Bowmer επιτάχυνε κατά λάθος όταν προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της στο κτίριο. Αυτό έστειλε την BMW πάνω στα προστατευτικά σύρματα πριν καταλήξει στο έδαφος αφού χτύπησε ένα ακόμα όχημα.

Το σοκαριστικό βίντεο από την τοποθεσία του ατυχήματος δείχνει την στιγμή που η BMW προσγειώνεται με το ρύγχος της στην άσφαλτο πριν αναπηδήσει πάνω στο πίσω μέρος ενός σταματημένου Chevrolet Tahoe.

Ντόπιοι εργάτες έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα και μόλις έφτασαν οι αρχές η Bowmer οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ανακάλυψαν ότι είχε σπάσει την πλάτη της, το πόδι, το στέρνο και είχε επίσης και 2 αρτηριακές αιμορραγίες στο κεφάλι της.

Το εντυπωσιακό είναι, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που “έφυγε” ένα αυτοκίνητο από το συγκεκριμένο πάρκινγκ. Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, ένας 24χρονος άνδρας  γλύτωσε αφού το SUV του πιάστηκε σε ένα από τα σύρματα κατά την πτώση του.

https://youtube.com/watch?v=la24wPmW8sg+