Ο Ken Okuyama είναι ο σχεδιαστής ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία μεγάλου αριθμού εντυπωσιακών αυτοκινήτων όπως τα Porsche Boxster, Ferarri Enzo, και την Ferrari P4/5.


Η τελευταία του δημιουργία ονομάζεται Kode 0 και θα αποκαλυφθεί στο Quail, στις 18 Αυγούστου. Μία ημέρα αργότερα, θα υπάρχει προς επίδειξη στο Concorso Italiano στο Monterey της California.

Πολύ λίγα είναι γνωστά για το αυτοκίνητο μέχρι στιγμής, αλλά περιγράφεται ως ένα μοναδικό μοντέλο το οποίο “συγκεντρώνει τις σχεδιαστικές τάσεις του Okuyama με ένα V12 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο ενός ανθρακονημάτηνου monocoque.”

Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ αόριστες αλλά οι πρώτες φωτογραφίες υποδηλώνουν πως το μοντέλο θα έχει έντονες γωνίες και πως θα έχει ένα μπροστινό spoiler και φωτιστικά σώματα με μεγάλες γωνίες και είτε LED φώτα ημέρας, ή LED φλας. Το αυτοκίνητο επίσης φαίνεται ότι θα έχει ένα πολύ ακραίο πορφίλ, καθώς η εικόνα δείχνει πλευρικούς αεραγωγούς και πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα.

Το προηγούμενο μοντέλο του Okuyama, το Kode57, παρουσιάστηκε πέρυσι και θύμιζε έντονα τα σχέδια των Ferrari και εφοδιαζόταν με έναν V12 ο οποίος απέδιδε περίπου 600hp. Το διθέσιο roadster είχε κατασκευαστεί με την βοήθεια της Novitec Rosso η οποία βοήθησε και στην τελειοποίηση των ρυθμίσεων της ανάρτησης.