Το νέο παγκόσμιο συμπαγές sedan της Mitsubishi Motors με την ονομασία Attrage*1, θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ταϊλάνδης φέτος τον Ιούλιο. Το Attrage πληροί τις προδιαγραφές του Eco-car Project*2 της Κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, ενώ θα κατασκευάζεται στο τρίτο εργοστάσιο της θυγατρικής της MMC, Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. στο Laem Chabang Industrial Estate στην επαρχία Chonburi.Attrage_thumb

Κύρια Χαρακτηριστικά

Το Attrage υιοθετεί το στυλ που αρμόζει στην επόμενη γενιά ενός παγκόσμιου συμπαγούς sedan με κύρια χαρακτηριστικά:

 • κοντό ρύγχος που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα μπροστά
 • ευελιξία με κορυφαία, ελάχιστη ακτίνα στροφής 4,8 m
  • αρμονική ισορροπία αεροδυναμικής σχεδίασης και κορυφαίας ευρυχωρίας εσωτερικού
   • κομψή αεροδυναμική, με μία δυναμική χαρακτηριστική γραμμή που ανεβαίνει απότομα προς τα πίσω.

Η απόδοση καυσίμου του Attrage υπολογίζεται στα 22 km/liter*3, από τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία, αποτέλεσμα συνολικής φιλοσοφίας μείωσης βάρους σε συνδυασμό με:

 • Ελαφρύ αμάξωμα RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) – το ελαφρύτερο στην κατηγορία λόγω εκτεταμένης χρήσης ατσαλιού υψηλής αντοχής
 • Ελαφρύ και συμπαγών διαστάσεων) κινητήρα 1.2 MIVEC
 • CVT ευρείας κλιμάκωσης (sub-geartrain) ή 5-τατάχυτο μηχανικό
 • Άριστη αεροδυναμική που πετυχαίνει συντελεστή οπισθέλκουσας (CD) of 0,29, από τους καλύτερους στην κατηγορία.

Το Attrage προσφέρει υψηλή οδηγική απόλαυση σαν αποτέλεσμα της ευελιξίας και των δυναμικών επιδόσεων που απορρέουν από το χαμηλό βάρος, την αξιόπιστη συμπεριφορά, την ευστάθεια και την οδηγική άνεση. Η άνεση των επιβατών αυξάνεται χάρη στο ψηλό σημείο Η (hip point) και τα μεγάλα ανοίγματα των θυρών που διευκολύνουν την είσοδο / έξοδο, όπως λόγω της αξιοσημείωτης ευρυχωρίας στην περιοχή των ποδιών πίσω.

*1: Ετυμολογική προέλευση από την αγγλική λέξη attractive (ελκυστικό)
*2: Προδιαγραφές: απόδοση καυσίμου βασισμένη σε Ευρωπαϊκές μεθόδους υπολογισμού τουλάχιστον 5L/100KM (20km/L) , πληροί τα πρότυπα εκπομπών ρύπων EURO4, επένδυση πάνω από 5 δις THB στην παραγωγή στην Ταϊλάνδη, και ετήσια παραγωγή άνω των 100.000 μονάδων μετά την πέμπτη χρονιά παραγωγής.
*3: Υπολογισμένη με βάση το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης – NEDC (New European Driving Cycle)