Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, ανακοινώνει σήμερα, 23 Μαΐου 2013, την ανάκληση  ορισμένων οχημάτων του παλαιότερου μοντέλου Nissan Micra (K12), με ημερομηνία παραγωγής από 2/12/2002 έως 12/5/20006.Nissan Logo

Η συγκεκριμένη ανάκληση γίνεται στο πλαίσιο επιθεώρησης της βίδας στήριξης του τιμονιού, καθώς ενδέχεται, σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, να μην έχει συσφιχθεί επαρκώς.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή, προκειμένου να επιθεωρηθούν τα οχήματά τους και εφόσον απαιτείται, να γίνει σύσφιξη της βίδας στήριξης του τιμονιού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε,  στα τηλέφωνα 210 3479700 – 210 3489313.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.